24 жовтня 2024 18:07

Шакіра про розставання з Піке: "Кохання виявилося оманливим - не можу пробачити, що він зрадив мою довіру. Життя відібрало у мене чоловіка, але дала багато друзів - це дар на все життя"

Шакіра розповіла, як на неї вплинуло розлучення з Жераром Піке.


Шакіра та Піке розлучилися влітку 2022 року після 12 років відносин. Повідомлялося, що екс-футболіст зраджував співачці.

– Як змінилися з роками ваші уявлення про кохання?

- Вони вже не такі, як раніше. Кохання мого чоловіка виявилося оманливим. Це позначилося на моїй особистості. Непробачно – принаймні зараз – що він зрадив мою довіру з іншого. Лікування буде довгим. У мене піде кілька альбомів! Неправда, що мій останній альбом закриє цю тему. Завжди є копати куди.

Я зрозуміла, що дружба довша за кохання. Я не знала цього. Життя відібрало у мене чоловіка, але подарувало багато друзів... Я ніколи не отримувала стільки кохання, скільки дарують мені друзі. Мабуть, у житті я щось зробила правильно в житті, якщо маю так багато людей, які мене люблять.

Були й люди, які зрадили мене, відвернулися від мене, розірвали зсередини. Люди, яких не було поруч, коли я найбільше цього потребувала. Але на кожну таку людину припадає п'ятеро тих, хто був зі мною. Я зрозуміла, що дружба, яка триває 20 років чи навіть нові міцні зв'язки – це нагорода на все життя. Якщо вам дуже боляче, Бог стискає, але не душить, – сказала Шакіра.