24 жовтня 2024 21:56

Найкращий матч Мудрика? Українець забив та віддав два асисти, принісши "Челсі" перемогу в матчі ЛК

Сьогодні, 24 жовтня, лондонський Челсі зустрічався із Панатінаїкосом в рамках Ліги конференцій. Михайло Мудрик з'явився у стартовому складі команди Марески на цей поєдинок.


Вже на перших хвилинах господарі могли відкривати рахунок. Тін Єдвай завдав удар головою з меж штрафного майданчика. Він відгукнувся на точну прострільну передачу, але із ударом, спрямованим у центр воріт, впорався голкіпер Челсі.

Проте згодом лондонці вийшли вперед. Жоау Фелікс відгукнувся в глибині штрафного майданчика на точну передачу, яку виконав Михайло Мудрик та переграв голкіпера ударом низом по центру воріт.


На перерву команди пішли за рахунку 1:0.

На початку другого тайму Михайло Мудрик відзначився голом. Педру Нету, бездоганною прострільною передачею, знайшов партнера по команді і українець, кивком голови, відправив м'яч у порожні ворота.


Потім Челсі забило третій м'яч у ворота Панатінаїкоса. Мудрик віддав передачу, адресатом якої був Жоау Фелікс і той завдав результативного удару з меж штрафного майданчика. Майже одразу Челсі забило четвертий, адже Нкунку вдало виконав пенальті.


Панатінаїкос зумів забити гол престижу в цьому матчі на 70-й хвилині. Факундо Пельїстрі вдало розібрався із голкіпером англійської команди.

Більше команди не забивали і фінальний свисток зафіксував перемогу Челсі.

Ліга конференцій, другий тур

Панатінаїкос - Челсі - 1:4

Голи: Пельїстрі, 70 - Фелікс, 22, 55, Мудрик, 49, Нкунку, пен 59