22 жовтня 2024 10:07

Бойфренд Ріанни, репер A$AP Rocky, хоче придбати англійський клуб за 15 млн фунтів стерлінгів

A$AP Rocky - відомий американський репер та музичний продюсер, над яким триває суд, оскільки його звинувачують у вбивстві друга дитинства і колеги-репера A$AP Relli. Суд має відбутися в Лос-Анджелесі пізніше цього місяця. Rocky, який має синів Рза і Ріот від співачки Ріанни, не визнав себе винним за двома звинуваченнями у нападі з напівавтоматичною вогнепальною зброєю. Втім, репер встигає займатись ще й спортивними справами.


Як повідомляє The Sun, A$AP Rocky має намір придбати клуб другої англійської ліги "Транмер Роверс". Репер є частиною інвестиційної групи на чолі з відомим юристом Джо Такопіною, який очолює пропозицію про поглинання. Компанія хоче придбати 80 відсотків акцій клубу з Біркенхеда, що належить колишньому голові FA Марку Паліосу, приблизно за 15 млн фунтів стерлінгів. Також з'явились чутки, що для телевізійного гіганта Disney+ може бути замовлений документальний фільм про "Транмер" у стилі "Ласкаво просимо до Рексему".

Юрист Джо Такопіна планує використовувати своїх друзів-знаменитостей для підвищення інтересу до клубу в США, що підвищить його вартість, якщо він вирішить згодом продати його. Він спостерігав за перетворенням "Рексема" з аутсайдера до лідера Першої ліги під керівництвом зірок першої величини Раяна Рейнольдса і Роберта Макелгенні, які придбали валлійський клуб у 2020 році.