22 жовтня 2024 10:23

Вес Браун: "Перед сезоном я поставив "Манчестер Юнайтед" на третє місце в АПЛ"

Екс-захисник "Манчестер Юнайтед" Вес Браун прокоментував EPL Index важливість перемоги "червоних дияволів" над "Брентфордом", зізнався, що дещо переоцінив команду перед сезоном, але не сумнівається в прогресі "МЮ" – незалежно від того, чи буде Ерік тен Гаг працювати головним тренером, або ж керівництво клубу вирішить розлучитися з нідерландським коучем:


– Безумовно, це був матч, у якому ми повинні були перемогти. І загалом команда продемонструвала дуже хорошу гру, хоча хлопці, допускаю, цілком могли опустити голову, коли "Брентфорд" повів у рахунку. Але це була дуже важлива перемога, і тепер нам просто потрібно здобути ще кілька хороших перемог, щоб націлитися на місце в четвірці – ось це головне. Але це буде непросто, звичайно. Особливо з урахуванням того, що перед сезоном я взагалі думав, що "Манчестер Юнайтед" зможе посісти третє місце, – резюмував Браун.


Неодноразово в поточному сезоні "Манчестер Юнайтед" намагався повернутися в гру, поступаючись у рахунку. Коли голи Гарначо та Гейлунда перевернули хід матчу з "Брентфордом", можливо, це і свідчить про те, що футболісти "МЮ" все ще вірять в Еріка тен Хага – і ця перемога може дати йому певний кредит довіри. Але тепер на команду чекає поєдинок із "Фенербахче" в Лізі Європи (після неоднозначних нічиїх із "Твенте" та "Порту"), а потім в АПЛ манкуніанці в Лондоні зіграють із "Вест Гемом". Перемога над "молотобійцями" може підняти "МЮ" вище в турнірній таблиці, що Браун вважає цілком реальною метою. Незважаючи на не найкращий старт, склад у "Манчестер Юнайтед" має великий потенціал, який ще належить розкрити, з Еріком тен Гагом на тренерській лаві або його наступником (турецькі ЗМІ щосили відправляють до Манчестера нинішнього наставника збірної Туреччини Вінченцо Монтеллу).