8 серпня 2024 20:40

Тренер "Вереса" U-19 про нічию з "Динамо": "Грали з чемпіонами, яким невдовзі представляти Україну у Юнацькій Лізі УЄФА - мотивувати команду було легко"

Старший тренер юнацької команди рівненського Вереса Станіслав Упілков проаналізував гру підопічних у домашньому поєдинку зі столичним Динамо.


- Дуже емоційний матч. Грали з чемпіонами, яким невдовзі представляти Україну у Юнацькій Лізі УЄФА. Мотивувати команду було легко. Головним завданням було - не перегоріти. Майже всі впоралися. Хоча й було вилучення.

Але у другому поспіль матчі ми знаходимо у собі сили і відігруємося. За це вдячний команді. Ми виконали майже все, що планували на гру. Свідомо віддали м'яч Динамо і шукали свого шансу у них за спинами.

І це нам вдавалося. Ми створювали моменти. Навіть перший тайм не повинні були програвати.

Щодо червоної картки - звісно, вона непотрібна. Але я підтримую своїх хлопців завжди. Виходить, гравцю Динамо можна стрибати нашому голкіперу коліном у лоб, а наш футболіст - отримує вилучення за емоції. Хоча, у нього гуля на пів обличчя. Михайло довго не грав, хотів себе проявити. Тому я його підтримую. Він - молодець, як і вся команда.


Фото - НК "Верес"