19 вересня 2024 19:45

Тебас про справу Негрейри: "Барселону" покарають, але не так жорстко, як пишуть у Мадриді. Це корупція, але не рівня підкупу суддів – його не доведуть.

Хав'єр Тебас вважає, що «Барселону» буде покарано у справі Хосе Негрейри.


«Коли я дізнався про це, то, як юрист, насамперед подумав про те, що з погляду заходів на спортивному рівні термін давності минув, такою є реальність. Це не означає, що ми не працюємо над розслідуванням. Ми подали скаргу до прокуратури, бо вважаємо, що ці питання потребують якнайшвидшого прояснення.


На мою думку, і я заявляю про це чітко, до сьогодні не було доведено, що ці гроші потрапляли до суддів, і я вважаю, що доведено це й не буде, бо все було не так.


"Барселона" платила Негрейрі, як вона повідомляє, через його звіти, але я думаю, що це не так. Я думаю, що вона платила скоріше через те, що вірила: він може вплинути на призначення суддів. Це спортивна корупція, але не рівня підкупу суддів – це не буде підтверджено.

Очевидно, те, що вони робили, є неправильним, і я думаю, що «Барселону» покарають, проте не так жорстко, як пишуть у Мадриді», – зазначив глава Ла Ліги в ефірі подкасту The Wild Project.