2 серпня 2024 15:38

Ерік тен Хаг: "Жоден клуб не критикують так, як МЮ. Нас завжди критикуватимуть. Ми спробували 33 варіанти у захисті минулого сезону"

Ерік тен Хаг заявив, що «Манчестер Юнайтед» критикують найбільше.


– Джеймі Каррагер дуже критикував вашу розстановку минулого сезону, особливо розрив між півзахистом та захистом. Яка ваша думка з цього приводу і чи обговорювали ви зміни у вашій команді з новими тренерами та технічним директором Джейсоном Вілкоксом?

– Ні. Тому що нас завжди критикуватимуть.

Ми "Манчестер Юнайтед". Жоден інший клуб не критикують так, як Манчестер Юнайтед. В одному конкретному матчі завжди знайдеш недоліки.

Минулого сезону, коли ми не мали доступних гравців, і все розвалилося, нам довелося скоригувати нашу ігрову модель, бо щотижня нам доводилося змінювати склад. Ми спробували 33 варіанти у четвірці захисників.

Що ви про це думаєте? Які є закономірності? Я бачив те саме, що й Карраґер.

Але також я розумію, і ми це неодноразово доводили, що, будь ми стабільнішими, можемо грати компактніше. Ми можемо побудувати фундамент та бути дуже успішними.

Тому критика є – її може висловити той чи інший. Але ми здатні себе проявляти, і ми показували це не лише у фіналі Кубка Англії проти "Манчестер Сіті", - сказав головний тренер "Манчестер Юнайтед" Ерік тен Хаг.