22 липня 2024 19:16

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: "Думаю, все у нас буде добре, якщо з перших хвилин і до останньої секунди будемо сконцентровані"

Капітан «Динамо» Віталій Буяльський відповів на питання журналістів перед матчем з «Партизаном.


– Ви – один з тих гравців, які грали проти «Партизана» 7 років тому. Якщо порівняти ці дві команди, то чи очікується гра такого самого плану? Чи зараз буде зовсім іншим тип гри та підхід?


– Так, я грав проти «Партизана». У Києві була дуже добра гра, ми і в обороні, і в атаці грали сконцентровано. Але коли ми грали на виїзді, то в нас не все добре виходило. У першому таймі пропустили голи, а в другому переломили гру та виграли.


Що можу сказати про завтрашню гру? У нас практично повністю помінявся склад. Є головний тренер, який нам розповів, як ми будемо грати, як будемо будувати гру в обороні та в атаці. Думаю, все у нас буде добре, якщо з перших хвилин і до останньої секунди будемо сконцентровані.


– Ті, хто грали тоді, залишилося 4 людини. Відомо, що Шепелєв уже не зіграє через травму. Вас троє лишається – ви, Бущан та Шапаренко. Якшо брати «Партизан», то там взагалі 3 гравці, які тоді були в заявці, але жодного гравця з того часу не залишилося. Тобто, це взагалі інша команда.


– У них інша команда у порівнянні з тим, що було 2 місяці тому. У чемпіонаті грали одні футболісти, а зараз прийшли інші футболісти. На кожну позицію в них є нові гравці, яких ми розбирали 3-4 дні, індивідуально дивилися і командно. Я думаю, що ми підготуємося на всі 120%.