12 липня 2024 09:30

Стало відомо, хто з гравців ПСЖ залишить клуб у разі трансферу Віктора Осімхена

Французький «Парі Сен-Жермен» розглядає варіант для того, щоб розлучитися з одним із форвардів команди у разі переходу нігерійського нападника Віктора Осімхена. Про це повідомляє журналіст Бен Джейкобс у соціальній мережі X (раніше Twitter).


За інформацією джерела, у клубі розглядають можливість продажу французького форварда Рандаля Коло Муані та португальця Гонсалу Рамуша. Повідомляється, що клуб схиляється до того, щоб зберегти саме Рамуша, оскільки він більше підходить під гру головного тренера Луїса Енріке. Коло Муані, на думку керівництва, може стати вдалим продажем з фінансової точки зору у разі великих вкладень на тлі інтересу до Осімхена.


Раніше повідомлялося, що керівництво неаполітанського клубу готове розлучитися з нігерійським футболістом у разі, якщо надійде пропозиція у розмірі €130 млн.


Нагадаємо, минулого сезону Коло Муані взяв участь у 44 матчах у всіх турнірах, у яких відзначився 12 голами та шістьма результативними передачами. Діюча трудова угода гравця з клубом розрахована до літа 2028 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €45 млн. Рамуш зіграв у 40 матчах за клуб, забивши 14 м'ячів і віддавши дві результативні передачі. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, – 50 млн. євро.