2 червня 2024 08:18

Вболівальники "Реала": "Перемога в Лізі чемпіонів присвячується великому Луніну"

Іспанські вболівальники насолоджуються черговою перемогою у Лізі чемпіонів та хвалять тих гравців, які обіграли "Боруссію" Дортмунд у фіналі турніру. Але й не забувають про Андрія Луніна та його неймовірну гру у попередніх раундах, адже якби не український воротар, то мадридський клуб міг би вже давно вилетіти з Ліги чемпіонів. Фанати просять не забувати про українця, який не зміг зіграти у фіналі, але заслужив, щоб усі його поважали та цінували його внесок у цю перемогу. Цікаво, що багато вболівальників "Реала" сумніваються в тому, що Лунін насправді мав серйозне захворювання (та й що воно взагалі було), аж надто активно українець контактував з гравцями, як до початку гри, так і після фінального свистка.


Juan: Дякуючи команді сьогодні за перемогу у фіналі Ліги чемпіонів, я хотів би, щоб ми не забували, завдяки кому дійшли до останнього раунду. Андрій Лунін сьогодні не грав, але кожен уболівальник "Реала" вдячний йому за те, що він зробив у матчах із "Лейпцигом" та "Манчестер Сіті". Ця перемога присвячується великому Луніну.


Caceres: Це неймовірне відчуття. Щоразу ти думаєш, що вже все бачив у футболі. Але кожна нова перемога у фіналі Ліги чемпіонів продовжує радувати мене та робить мене неймовірно щасливим. Я також задоволений тим, що Лунін все ж таки зміг вийти на нагородження. Було б несправедливо, якби він пропустив нагородження після того, що він зробив для команди.


Angel: Лунін просто обіймався з усіма гравцями до початку гри, а потім і після неї. Якщо друге мене не здивувало, бо це вже кінець сезону, то як могли допустити нібито хворого гравця у розташування команди? Щоб хтось із них потім заразився та відчув себе погано під час матчу, коли навантаження на організм зашкалює? Від усієї цієї історії погано пахне.


Jesus: Куртуа провів чудовий матч, тому немає жодних питань щодо вибору Анчелотті. Але бельгієць навряд чи довго протримається. Не дарма від нього відмовився тренер збірної Бельгії. Нам треба думати про майбутнє. Цього сезону Лунін показав, що він фантастичний воротар, тому "Реал" зобов'язаний зробити все, щоб українець залишився у Мадриді.


Santana: Дякую Куртуа за фінал, він довів, що все ще може грати круто. Але саме Лунін допоміг "Реалу" цього сезону виграти Лігу чемпіонів. Було б несправедливо про це забувати і дякувати бельгійцю лише за один матч.


Molina: Лунін "захворів" перед матчем, щоб Куртуа зіграв у фіналі та заслужено отримав свою золоту медаль. Люблю Куртуа за все те, що він зробив для "Реала", але в цьому фіналі мав грати Лунін.


Gardi: Куртуа цього сезону з'явився лише у фіналі Ліги чемпіонів. Він врятував команду своєю звичайною впевненою грою, але немає жодних сумнівів у тому, що Лунін у наступному сезоні стане основним воротарем "Реала".


Mori: У нас у команді є 20-річний Беллінгем, 23-річні Вінісіус та Родріго, 21-річний Камавінга. Плюс Арда Гюлер, Браїм Діас і невдовзі з'явиться Мбаппе. У нас є ще хороший воротар Куртуа і неймовірний Лунін, який цього сезону витягнув "Реал" у фінал Ліги чемпіонів. Я гадаю, що ми стоїмо перед початком появи нового суперклубу, який неможливо буде зупинити.


Ferrer: Думаю, всі зрозуміли, що Лунін нічим не хворів перед фіналом Ліги чемпіонів. Напевно, вся ця історія була вигадана з урахуванням інтересів усіх сторін. Куртуа "несподівано" отримав місце в основному складі, хоча не заслужив на це. Лунін "не зміг" зіграти у фіналі через "хворобу", тому ніхто не лаятиме Анчелотті. А "Реал" зробив усе так, щоб ніхто не критикував тренера та Куртуа перед найважливішим матчем. Сподіваюся, що Лунін простить Анчелотті за такий крок і не піде з команди.


Morales: Я вважаю, що Лунін заслужив зіграти у фіналі Ліги чемпіонів. Він був неймовірним у попередніх раундах. Але бувають такі моменти у житті, коли всі твої заслуги відступають на другий план. Це як із "Золотим м'ячем" Мессі. Так, він не заслужив на чергову нагороду минулого року. Він не був найкращим, він уже давно на спаді. Але так уже вийшло, що на той момент не було гравців, які б дорослі до того рівня, коли їм готові віддати таку нагороду. Так зробив і Анчелотті. Лунін був найкращим, він заслужив грати. Але наш тренер віддав місце у фіналі тому, кого він краще знає, хто вищий у футбольній ієрархії тут і зараз.


Soto: Лунін врятував "Реал" у Лейпцигу та Манчестері. Якби не він, то ми дивилися б цей матч по телевізору. За всієї поваги до Куртуа, не повинно бути в команді такого, що гравець, який пропустив 99% матчів сезону, виходить на вирішальну гру.


Ramirez: Без Луніна ми б не виграли Лігу чемпіонів цього сезону. Він просто не отримав те, що заслуговував. Боюся, що сьогоднішній фінал означає для Луніна те, що наступного сезону він знову буде другим. Якщо Куртуа буде здоровим. Українець заслуговує бути номером один.


Salinas: Хоча Куртуа сьогодні провів чудову гру і на даний момент він є найкращим голкіпером у світі, я думаю, що більша частина того, що було досягнуто сьогодні - це заслуга Луніна.


Mendoza: Дякую Луніну! Футбол іноді буває несправедливий і навіть жорстокий до деяких гравців, але всі адекватні вболівальники знають, що перемога у фіналі була завдяки тобі. Завдяки тому, що ти нас вивів туди.


Ortiz: Я хотів, щоб Лунін сьогодні зіграв. Нерозумно говорити, що він гірший за Куртуа після всього те, що він зробив для "Реала" цього сезону. Ми не знаємо, чи врятував би нас бельгієць у матчах з "Лейпцигом" та "Манчестер Сіті", чи зіграв би Лунін сьогодні так само впевнено, як і Куртуа. Але мені прикро за гравця, який пройшов такий довгий шлях до фіналу, щоб потім поступитися місцем футболістові, який весь сезон лікувався від травм.


Madridista: Важливо те, що "Реал" виграв у фіналі. Хто стояв на воротах або бігав на полі – це другорядне. Але я згоден із тим, що саме Лунін допоміг нашому клубу дійти до фіналу. Було б нерозумно з цим сперечатися.


Barbosa: Я сказав би так: Лунін вивів Куртуа у фінал і допоміг бельгійцю знову виграти Лігу чемпіонів. На 99% впевнений у тому, що якби "Реал" вилетів із Ліги чемпіонів від "Лейпцигу", то Куртуа не форсував би підготовку і не зіграв би вже цього сезону.


Aquilar: Я так розумію, що Анчелотті залишалася одна заміна в кінці гри. Було б гарно, якби він випустив Луніна бодай на одну хвилину у фіналі Ліги чемпіонів. Думаю, це був би сильний крок від нашого тренера. Якщо вже хтось і заслужив зіграти хоча б хвилину у фіналі, то це Лунін.


Chiroque: Думаю, що для Анчелотті також був складний вибір. Очевидно, що в українця та італійця складні стосунки. Але коли гравець рятує не лише клуб, а й тебе самого, то безглуздо продовжувати його недолюблювати. Ми забуваємо про те, що Карло мав піти до збірної Бразилії. І якби "Реал" вилетів із Ліги чемпіонів, як це й сталося б без Луніна, то зараз у нас був би інший тренер. Лунін не просто витяг "Реал" у фінал, але й допоміг Анчелотті залишитися в Мадриді. Важко повірити, що після такого італієць може погано ставитись до Луніна.


Villegas: Лунін заслуговує на велику повагу, тому що він вивів "Реал" у цей фінал. Сумно буде, якщо виявиться правдою те, що він іде після закінчення сезону, але він може бути задоволений титулом та неймовірною історією у цій Лізі чемпіонів. На жаль, як ми знаємо, запам'ятовують тих, хто грав у фіналі. Через 2-3 роки вже ніхто не згадає про те, що "Реал" опинився у фіналі завдяки Луніну. Але всі пам'ятатимуть про те, що Куртуа допоміг обіграти "Боруссію" Дортмунд.