31 травня 2024 09:21

Гравець, який вже підписав фантастичний контракт із "Шахтарем", не хоче їхати в Україну

Педріньйо Делміно, який підписав із "Шахтарем" взимку новий контракт (до 2029 року) на покращених умовах, має повернутися до України в липні. 26-річний бразилець зараз виступає за "Атлетіко Мінейро" на правах оренди. Незважаючи на те, що у Педріньйо далеко не все виходить у бразильському клубі (він забив перший гол лише в 51-му матчі за "Атлетіко"), останнім часом він заговорив про те, що хотів би залишитись у Бразилії.


- Як я вже сказав, я хотів би й далі грати у такій великій команді, як "Атлетіко", тому що я дуже щасливий зараз. Можете бути впевнені, я зроблю все можливе, щоб допомогти клубу якнайкраще. Я дуже щасливий тут. Мої товариші по команді завжди мене підтримували, навіть коли я мало грав, коли був травмований, - розповів Педріньйо.


Незважаючи на те, що "Шахтар" ще в лютому анонсував повернення бразильця, а Дарійо Срна підтвердив у травні, що Педріньйо має незабаром повернутися до команди, поки немає впевненості в тому, що бразилець повернеться. Хоча в "Атлетико" також зазначили, що вони не обговорювали продовження оренди з "Шахтарем".

Проте Педріньйо може так і не повернутися до України. У всякому разі, така ймовірність є, про що повідомив агент гравець – Вілл Данташ – в інтерв'ю No Ataque, відповідаючи на запитання, чи залишиться Педріньйо в Бразилії або повернеться до "Шахтаря".

- Все залежить від "Шахтаря". Ми ще нічого не вирішили. Можливо, що "Шахтар" погодиться на нову оренду. Це залежить від суми, яку потрібно буде заплатити (за оренду, - прим), - розповів агент.

Вілл гарантує, що атакуючий півзахисник є об'єктом запитів з боку кількох команд – як у Бразилії, так і в інших країнах, тому Педріньйо може не повернутися до "Шахтаря" навіть у тому випадку, якщо він залишить "Атлетіко".


Фото - ФК «Шахтер»