30 травня 2024 16:37

"Мілан" матиме 100 млн євро на трансфери влітку. Клуб хоче взяти щонайменше 4-х гравців

«Мілан» зможе придбати влітку чотирьох гравців на загальну суму 100 млн євро.

За інформацією La Gazzetta dello Sport, під прихід тренера Паулу Фонсекі "росонері" виділять 100 млн євро на трансфери. Планується, що ці гроші будуть використані для підписання щонайменше чотирьох нових гравців.


Згідно з фінансовим звітом, така сума стала доступною в результаті доходів, отриманих від Ліги чемпіонів, та продажу Шарля Де Кетеларе до «Аталанти» за більш ніж 20 млн євро. Вона може збільшитися, якщо «Мілан» продасть хоча б одного гравця цього літа.

Клуб хоче підписати нового центрального нападаючого, який замінить Олів'є Жиру, центрального та правого захисників, а також опорника.


Основною метою на позицію нападника є Джошуа Зіркзеє з «Болоньї», його контракт передбачає відступні у розмірі 40 млн. євро.


Пріоритетним кандидатом на роль опорного півзахисника вважається Юссуф Фофана з «Монако», який коштуватиме приблизно 25 млн євро.


Як центральний захисник «Мілан» розглядає Ігора Жуліо, який минулого літа перейшов з «Фіорентини» до «Брайтона» за суму близько 17 млн євро.


Емерсон Роял вважається основним кандидатом міланців на роль правого захисника, проте вони не хотіли б платити за нього «Тоттенхему» 30 млн. євро і сподіваються, що влітку ціна буде знижена.