12 січня 2023 19:19

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ: "До мене був інтерес із АПЛ, але там не було жодної конкретики"

Півзахисник "Марселя" Руслан Малиновський розповів про підтримку, яку відчуває у поточній ситуації.


- Минулий рік був непростим із причин, які відомі всім. В Україні за мною всі стежать. Друзі кажуть мені, що я граю не лише за себе, а й за них. Для мене дуже важливо, що таким чином я можу доставляти їм хоч трохи радості. Ми українці, ми сильні, і ми маємо бути єдиними!

"Марсель" - головний французький клуб, у нього чудові вболівальники, тут грали великі гравці, такі як Рібері або Дрогба. Коли мені надійшла пропозиція Марселя, у мене не було сумнівів, я відразу сказав Так. До мене був інтерес із Англії, але там не було жодної конкретики.

Я думав, що стану гравцем "Олімпіка" ще в серпні, тому я досить багато стежив за командою, і мені дуже подобається те, що відбувається в клубі. Я знаю, що на стадіоні "Марселя" панує особлива атмосфера, яка підганяє команду. Це набагато краще, ніж грати за порожніх трибун. Грати при аншлагу — це футбол. Перехід до "Марселя" — великий крок уперед у моїй кар'єрі. Це команда, яка хоче завойовувати трофеї. Мені 29 років, але я все ще хочу прогресувати, я ще не досяг вершини у своїй кар'єрі", - наводить слова Малиновського RMC Sport.