19 грудня 2022 09:46

Сума трансферу дорівнює ігровому номеру на спині: "Аталанта" змінила фінансові вимоги щодо Малиновського

Хавбек Аталанти Руслан Малиновський втратив своє місце в основі бергамської команди, тому клуб не проти розлучитися з гравцем збірної України вже в січні.


Днями Аталанта провела товариський матч проти Ніцци (3:0). Руслан Малиновський вийшов в основі, отримав жовту картку та був замінений на 67-й хвилині зустрічі.

Видання Corriere della Sera Bergamo, аналізуючи гру українця, зазначає, що Руслан втратив гольове чуття. Аталанта готова попрощатися з півзахисником, проте лише за умови повноцінного трансферу, а не оренди.

Як повідомлялося раніше, основним претендентом на Малиновського є лондонський Тоттенхем, але тепер "богиня" не погодиться на 15 мільйонів євро. Як пише джерело, «сторонам потрібно дістатися цифри, надрукованої на спині гравця».

Малиновський грає під номером «18», відповідно Тоттенхем має підняти свою пропозицію на три мільйони євро. Зазначимо, що українець цікавий також Вест Хему та Марселю, але французи не мають фінансових можливостей запросити його.

У поточному сезоні на рахунку 29-річного Руслана 14 матчів за Аталанту в Серії А, в яких він забив гол і зробив двох асистів. Контракт Малиновського із клубом розрахований до 30 червня 2024 року.