19 грудня 2022 09:34

"Ми молимося за нього". Ребров зробив сумну заяву напередодні поновлення сезону "Аль-Айна" у чемпіонаті ОАЕ

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров прокоментував майбутній домашній матч 11 туру Про-Ліги проти Баніясу, який пройде у вівторок, 20 грудня.


Аль-Айн після невеликої паузи вже встиг провести три кубкові матчі, вийшовши до півфіналу Кубка ліги та 1/8 Кубка Президента країни. Тепер команді Сергія Реброва потрібно перейти на чемпіонат, про що український наставник заявив на передматчевій прес-конференції.

«Ми маємо закрити главу матчу з Аль-Вахдою і добре і серйозно підготуватися до наступного матчу ліги з огляду на становище команди у турнірній таблиці. Ось чому ми повинні більше концентруватися і бути серйозними у всіх матчах, особливо наступного, який відбудеться вдома».

Також Ребров висловився про травму аргентинського півзахисника Матіаса Паласіоса, який не буде помічником Аль-Айна найближчих півтора місяці.

«Нам не вистачатиме Паласіоса у наступних двох матчах, сподіваємося, що він відновиться під час місячної перерви. Ми молимося за його якнайшвидше одужання і сподіваємося знову побачити його в команді, оскільки він є одним із важливих гравців», – наводить слова Реброва клубна прес-служба.

Зазначимо, що у 2022 році Аль-Айну залишається зіграти три поєдинки (два в чемпіонаті та один за Суперкубок), після чого команда піде на місячний відпочинок.