17 грудня 2022 14:03

Перша вчителька Мессі: "Хочу обійняти його перед смертю. Дякую тобі, Лео, за те, що ти такий, який є. Бачити тебе щасливим – моє щастя. Дякую Богові за те, що вчила тебе"

Перша вчителька Ліонеля Мессі звернулася до гравця перед фіналом ЧС-2022.


«Я все ще не можу повірити в це, подумати тільки, що я навчила Мессі читати і писати.


Просто прогулюючись його районом тут, у Росаріо, який весь у світло-блакитних і білих тонах, я дійсно хотіла побачити його, і я сказала: «Я збираюся написати йому невеликий лист, і, сподіваюся, він дійде до нього».


Я хочу побачити його, тому що в мене все добре, мені проводять обстеження серця, і перед смертю хочу обійняти його.


Привіт, Мессі. Я дякую Богові за те, що була твоєю вчителькою. Дякую тобі за те, що ти такий, який ти є. Ніколи не змінюйся. Ти проста, скромна, чудова людина, товаришу.


Дякую тобі за те, що дозволив мені відчути гордість за те, що я є частиною твого життя. Вибач за мою вимогливість. Дякую тобі за те, що ти подарував нам неймовірне щастя в період стільки невдач, бо ти знав, як привести свою команду туди, де вона знаходиться.


Бачити тебе щасливим – це моє щастя. Мені подобається, що ти можеш висловлювати свої почуття. Дякую тобі за твою славу. Я б із задоволенням обняла тебе, щоб прокинутися від цього сну, в якому я була твоєю вчителькою. Ви вже ощасливили нас тим, що пройшли аж до кінця. Бажаю удачі. Ми любимо тебе.


Є двоюрідний брат, який завжди дзвонить мені, коли Лео в Росаріо, і питає, чи не хочу я прийти, щоб привітатись, але я соромлюся. Але тепер, якщо він приїде, я піду до нього, і я сподіваюся, що він зможе вийти, щоб привітатись зі мною.

Я хотіла б, щоб він сказав мені спасибі за те, що я розділила з ним його дитинство... У мене вже грудка в горлі», – сказала Моніка Доміно в ефірі Super Deportivo Radio de Villa Trinidad.