1 грудня 2022 10:27
1

Зінченко дізнався ім'я конкурента в "Арсеналі": відео дій перспективного опонента українського захисника

Лондонський Арсенал вирушає на Близький Схід у неділю, щоб взяти участь у Суперкубку Дубая. Очікується, що кілька гравців академії також поїдуть із основною командою.


Гравці Арсеналу, які не задіяні на чемпіонаті світу в Катарі, почали повертатися до Арсеналу, а Олександр Зінченко, Габріель та Седрік вже брали участь у тренуваннях.

Перебуваючи на Близькому Сході, «каноніри» візьмуть участь у тренуваннях у теплу погоду та зіграють два товариські матчі проти Мілана та Ліона у рамках Суперкубку Дубая (8-16 грудня).


Найімовірніше, головний тренер Арсеналу Мікель Артета візьме до туру до Дубаї кілька молодих гравців лондонської команди. Серед них буде потенційний конкурент Олександра Зінченка на позиції лівого захисника Ліно Соуза.


Як зазначає Football London, Артета високо цінує ігрові якості 17-річного англійського футболіста, але в ОАЕ він може і не зіграти, оскільки Зінченко та Тірні не виступають на ЧС-2022 та перебувають в Арсеналі.

Цього сезону на рахунку юного таланту 11 матчів у складі Арсеналу U-21, у яких він відзначився асистом. Портал Transfermarkt оцінює Соузу у 500 тисяч євро.


25-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно та провів за лондонську команду дев'ять матчів, у яких відзначився однією результативною передачею.