5 липня 2024 19:00

На Донбасі ліквідовано друга Гіркіна-Стрілкова

Товариша російського терориста Ігоря Гіркіна-Стрєлкова, окупанта Сергія Алієва було вбито в результаті удару дронів у районі села Нікольське.


Про це з посиланням на росЗМІ повідомив український журналіст Денис Казанський. "Товариш Стрєлкова-Гіркіна, "розсерджений патріот" Сергій Алієв вирішив з'їздити "до старця Зосими" в Нікольське і справді потрапив прямо до Зосими (хто не знає - це душевнохворий архімандрит УПЦ МП, який помер у 2002 році)", - написав журналіст.


Він зазначив, що у своєму останньому відео Алієв повідомив, що на дорозі в Нікольське працюють дрони, з 10 машин підбивають 10, і у нього погане передчуття.


Казанський припустив, що Алієва могли знищити свої ж, бо він не соромився часто озвучувати незручну правду з фронту і відкрито говорив про реальні настрої жителів окупованих територій і неодноразово робив про це відео.

Український журналіст деталізував, що Алієв прямо говорив, що жителі окупованої частини Донбасу більше бояться російську артилерію, тому що вона б'є куди попало і влучає по цивільних, на відміну від арти ЗСУ, яка завжди б'є влучно.