5 липня 2024 18:35

Віталій КВАРЦЯНИЙ: "Вся делегація їздила на Євро за рахунок УАФ, про це її керівник Андрій Шевченко потурбувався"

Голова Волинської обласної асоціації футболу Віталій Кварцяний розповів, як було організовано поїздку офіційної делегації УАФ на Євро-2024.


– Зрозуміло, з яким настроєм повернулися з Німеччини до рідного Луцька… А якими були емоції, коли дізналися, що Вас включили до складу офіційної делегації Асоціації футболу України на фінал Євро-2024? Це справді визнання Вашого великого внеску у розвиток українського футболу, що підготували цілу плеяду гравців збірної чи просто випадковість?

– Усім членам Виконавчого комітету УАФ було оголошено, що кожен, кому законодавство дозволяє безперешкодно виїжджати за кордон, має право бути включеним до делегації. Багато хто, до речі, не поїхав. І так вийшло, що я як представник Волинського футболу мав право та бажання поїхати до Німеччини. Що й реалізував.

– За свої кошти їздили чи УАФ профінансувала?

– Уся делегація їздила за рахунок Української асоціації футболу, про це її керівник Андрій Шевченко потурбувався. Все було організовано до дрібниць та на найвищому рівні. Навіть водії були дуже професійними.

Загалом склад делегації мені сподобався. Ми багато чого вивчили із футбольних специфічних питань, просто щиро поспілкувалися. Це дуже важливо! – сказав Кварцяний.