5 липня 2024 19:42

Хаманн про Беллінгема: "Не подобається його поведінка. Він ніби каже: "Якщо я не забиваю, не забиває ніхто". Потрібно поважати партнерів. Подивимося, що буде з ним через 2-3 роки"

Дітмар Хаманн розкритикував поведінку Джуда Беллінгема на Євро-2024.


«Мені не подобається його поведінка. Два з половиною роки тому в Дортмунді він уже робив заяву про арбітра Фелікса Цвайєра, за що відбувся штрафом, але, на мій погляд, його слід дискваліфікувати.


Без своїх партнерів, ти ніхто. Було б цікаво подивитися, як на ці слова [«Хто ж ще?» після гола Словаччини (2:1) на 95-й] відреагували його товариші по команді. За винятком своїх голів, він був непомітний у перших чотирьох матчах.


Я почекав би і подивився, що буде з ним через два-три роки. Зараз немає сенсу обговорювати той факт, що він талановитий гравець, але відбулися певні речі, які йому не слід робити таким чином.


Він ніби каже: "Якщо я не забиваю, не забиває ніхто". З ним грають висококласні гравці, треба шанувати товаришів за командою. Здається йому цього не вистачає, такого не повинно відбуватися навіть у стані сильної ейфорії. Але, схоже, це має бути закладено у голові.


Він забиває і раптом розуміє, що він найкращий і найбільший. Здається, це в ньому є, тому він має бути обережним», – заявив екс-гравець збірної Німеччини.