2 листопада 2022 21:03

Бельгійська преса продовжує розпалювати вогонь скандалу довкола Романа Яремчука

Після вчорашнього матчу Ліги чемпіонів Байєр — Брюгге (0:0), в якому нападаючий гостей Роман Яремчук вийшов на заміну лише на 87-й хвилині, видання voetbalbelgie.be вирішило вколоти українського нападаючого та підкинути дров у вогонь напружених стосунків нападаючого збірної України Романа Яремчу із головним тренером бельгійської команди Карлом Хуфкенсом. Про це пише zbirna.com.


«Роман Яремчук поки що не зміг виправдати великі надії у Брюгге, — пише автор видання у матеріалі із заголовком Чергова втрата обличчя для Яремчука. — Українського форварда через конфлікт із тренером було виключено із заявки команди на гру чемпіонату країни проти Остенде, але опинився в команді Хуфкенса на зустріч Ліги чемпіонів з Байєром.

Але Яремчук не вийшов на поле першим. У бій був кинутий Ларін, а українець увійшов у гру лише на 87-й хвилині... Зауважимо, що Брюгге заплатив за Романа понад 16 мільйонів євро, а Ларін дістався клубу абсолютно безкоштовно, як вільний агент», — натякають наші колеги.

До речі, сам наставник чорно-синіх спочатку явно сердився на нашого гравця, але напередодні зустрічі спробував погасити вогонь конфлікту з українським легіонером.