28 жовтня 2022 23:17

Яремчук пішов на конфлікт із головним тренером "Брюгге": подробиці скандалу за участю форварда збірної України

Брюгге готується до домашнього матчу 15 туру чемпіонату Бельгії проти Остенде, який пройде на стадіоні «Ян Брейдел» у суботу, 29 жовтня.


Раніше стало відомо, що головний тренер Брюгге Карл Хофкенс несподівано не включив у заявку на цей поєдинок українського нападаючого Романа Яремчука, який став головним придбанням літа.


Точна причина відсутності українця невідома. Однак, як повідомляє Het Laatste Nieuws, це могло бути пов'язане з тим, що на п'ятничному тренуванні нападник виявляв невдоволення через те, що його не було в основному складі на матч Ліги чемпіонів з Порту (0:4).


У підсумку, Хофкенс вирішив виключити Яремчука списку гравців на матч проти Остенде. Гравець не травмований та був готовий до найближчого поєдинку своєї команди.


Яремчук перейшов із португальської Бенфіки у Брюгге за 16 мільйонів євро у серпні цього року. Цей трансфер став рекордним в історії бельгійського клубу.


У поточному сезоні 26-річний Яремчук у складі Брюгге провів вісім матчів у всіх турнірах, у яких забив два м'ячі та зробив дві результативні передачі.


На даний момент Брюгге посідає третє місце у турнірній таблиці чемпіонату Бельгії, набравши 29 очок.