13 вересня 2022 11:23

"Він справді виділяється". Журналіст назвав найважливішого футболіста у нинішньому "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик висловився про нинішні проблеми "Динамо".


- Індивідуальні якості футболістів "Динамо" на даному етапі залишають бажати кращого. Якби вони були на високому рівні, то можна було б казати, що кияни можуть перемагати суперника на класі. Нині цього немає. Команда має терпіти і за рахунок помилок суперника, за рахунок якихось командних дій може заробити свої перші очки.

З "Фенербахче" "Динамо" було дуже тяжко. Пропустили на останніх секундах, але цю гру кияни можуть записати собі в актив, враховуючи функціональну яму, в якій зараз перебуває команда. "Динамо" готувалося до кваліфікації Ліги чемпіонів і зараз має форсувати підготовку. Спочатку буде спад, а потім підйом. Так було за Лобановського, коли кияни невдало стартували в Лізі чемпіонів, а потім набирали форму.

У "Динамо" мають бути футболісти, які можуть обіграти один в один. За рахунок цього можна забивати м'ячі та робити різницю. А зараз такого нема. Якщо подивитися матч із "Львовом", то індивідуальна майстерність була видна лише у Циганкова. Він справді виділяється. На даний момент це найважливіший гравець у складі "Динамо". А якщо говорити про найгострішого гравця у матчі з львів'янами, то це Кабаєв. У команді нарешті з'явився футболіст, який б'є з-за меж штрафного майданчика.