10 вересня 2022 17:04

Вернидуб знову без перемоги: "Верес" обіграв "Кривбас" завдяки топ-гарматі в дев'ятку

У матчі четвертого туру української Прем'єр-ліги Кривбас у Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" приймав Верес. Поєдинок завершився перемогою рівненської команди з рахунком 1:0.


Перший небезпечний момент було створено гравцями Кривбасу на восьмій хвилині. Волошин навісив, голкіпер Вереса Когут помилився на виході, але Вернидуб пробив трохи повз.

За десять хвилин відповів Верес. Геннадій Пасіч отримав пас і пробив уже на техніку у дальній кут. Рикошет, і м'яч мало не залетів у дальній кут.

А на 28-й хвилині рівненська команда відкрила рахунок. Неймовірний за красою гол забив Дахновський. Метрів з 25-ти по якійсь хитромудрій траєкторії поклав м'яч у дев'ятку.

Наприкінці першого тайму Кривбас знову мало не пропустив. Після просторової передачі два гравці Вереса проскочили повз м'яч.

У другому таймі Кривбас намагався награти на перший м'яч цього сезону, але підопічним Юрія Вернидуба це не вдалося. Верес також не особливо загострював біля воріт суперника. Лише на 72-й хвилині Сергійчук міг забити другий м'яч у ворота Кривбасу, але м'яч пройшов поряд зі штангою.

Таким чином, Верес обіграв Кривбас і вийшов на друге місце у турнірній таблиці УПЛ.