24 липня 2022 16:40

Куртуа: "Результати у передсезонних матчах не мають значення. Потрібно працювати"

Воротар "Реала" Тібо Куртуа дав коментар про те, що він не вважає результати передсезонних матчів показовими: Він сказав про це після поразки "Реала" від "Барселони" (0:1) у товариському матчі.


"Очевидно, з цієї гри можна зробити не так багато висновків. Хтось тренується вже два тижні або навіть більше, хтось – один. Найважливіше було відчути темп гри, почати з хорошою інтенсивністю, якої нам не вистачало. Ми добре зіграли для першого матчу сезону: єдиний мінус – ми не забили, а "Барсі" вдався відмінний гол, ми потрапляли в перекладину, а після удару їхнього гравця м'яч зайшов у верхній кут.

Наприкінці гра стала трохи божевільнішою, мені довелося робити сейви – особливо після удару Дембеле. Коли я зробив це, він жартома на мене розлютився. Я дуже добре почуваюся, я дуже якісно працюю. Тому я і не поїхав до збірної – щоби добре відновитися. Влітку я чудово попрацював. Щасливий, що у першому ж матчі зміг якісно зіграти.

Результат у передсезонні не має значення. Пам'ятаю, ми програли "Атлетіко" з рахунком 3:7, а потім двічі їх обіграли і взяли Ла Лігу. Нині результати майже ні про що не говорять.

Звичайно, ми хотіли б перемогти тут, на очах наших фанатів зі США, але це перший матч передсезонки, нам потрібно було відчути темп. Ми не любимо поразки, але цей результат не потрібно приймати надто близько до серця", – сказав воротар.