15 червня 2022 12:24

"Реал" продовжить Вінісіуса до 2026-го чи 2027-го. Його зарплата збільшиться з 3,2 до 10 млн. євро на рік

Вінісіус Жуніор веде переговори з "Реалом" щодо нового контракту.

Як пише Marca, мадридський клуб хоче залагодити всі формальності цього чи наступного тижня. Офіційно про новий контракт вінгера оголосять у липні, коли команда вийде з відпустки.

Сторонам залишилося лише домовитись про термін контракту. "Реал" пропонував футболісту, нинішня угода якого діє до літа 2024 року, підписати контракт терміном до 2028 року. Але бразилець хоче отримати коротшу угоду – терміном до 2026-го чи 2027 року.


Зарплата Вінісіуса збільшиться більш ніж удвічі. За нинішнім договором він отримує 3,2 млн. євро на рік. За рахунок бонусів ця сума може досягати 4 млн. євро на рік. За новим контрактом Вінісіус зароблятиме 10 млн євро на рік. До угоди будуть включені різні бонуси.


Значно збільшаться відступні хавбеки – з 350 млн до 1 млрд євро. Такі відступні "Мадрид" прописує лише для головних зірок. Таким чином "Реал" хоче наголосити на значущості Вінісіуса для команди і подякувати за те, що він ніколи не вів переговори з іншими клубами – навіть у невдалі періоди.


Нещодавно Вінісіус вклався у новий будинок, до якого переїхав у листопаді 2021 року. Це демонструє, що жити у Мадриді він планує ще довго. Хавбек дуже любить це місто.