29 вересня 2024 20:19

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "У Герреро ще триває період адаптації, але я задоволений його грою"

Головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував перемогу над "Лівим берегом".

– Ми повністю контролювали початок гри. Суперник щільно оборонявся, але ми забили перший гол, потім другий, але його не зарахували. Потім чомусь почали грати не в той футбол, до якого домовлялися. Почали робити помилки та давали "Лівому берегу" виходити в контратаки. У перерві зробили зауваження з цього приводу і мали грати спокійніше. Вважаю, що результат матчу наклав відбиток на поєдинок. Розуміли, що ми не мали права на помилку. Зробили ротацію. Я привітав Михавка із дебютним голом. Як і Рубчинського. Також привітав Дячука з виходом на поле після тяжкої травми. Сьогодні святкуємо перемогу, а завтра готуватимемося до наступного матчу.


- Як здоров'я у Михавка?

– Все нормально. Але він із Поповим багато пропустив. На Михавку було велике навантаження на такому високому рівні, а він ще молодий футболіст. Безумовно, у нього ще будуть помилки, але ми довіряємо всім гравцям і даємо можливість грати майже всім. Завтра зберемося на базі і ввечері вирушимо на матч із "Хоффенхаймом". Для нас важливі усі ігри. Враховуємо всі обставини. Стратегічні та тактичні.

– Як вам гра Попова? Він зіграє із "Хоффенхаймом"?


- У нас готуються усі гравці за винятком Брагару, бо він отримав вилучення. У нас велике навантаження плюс додаються логістичні моменти. Але нам із цим жити.


– Як вам гра Герреро?

– Він створював тиск. Це непоступливий гравець. На ньому одержав другу жовту картку захисник. З такою боротьбою мають грати усі. Не лише він. Звичайно, у Герреро ще триває період адаптації, але я задоволений його грою.