25 лютого 2024 17:18
22

"Металіст 1925" – "Динамо" 2:4. На голи Гармаша та Фрімпонга кияни відповідають дублем Ваната та м'ячами Кабаєва та Буяльського

"Металіст 1925" - "Динамо" 2:4


"Металіст 1925": 37. Мозіль - 2. Капінус, 32. Імереков, 17. Курило, 74. Фарина - 20. Червак, 28. Габелок, 80. Юрченко, 19. Гармаш, 10. Р. Русин - 9. Борячук

Запасні: 1. Сидоренко, 23. Проценко, 3. Ткачук, 30. Безуглий, 40. Обінайя, 7. Арі Моура, 22. Дмитренко, 21. Бичек, 14. Юсов, 24. Фрімпонг


"Динамо": 1. Бущан - 20. Караваєв, 32. Михавко, 4. Попов, 2. Вівчаренко - 6. Бражко, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 9. Волошин, 22. Кабаєв - 11. Ванат

Запасні: 35. Нещерет, 51. Моргун, 8. Шепелєв, 18. Андрієвський, 21. Супряга, 25. Дячук, 30. Діалло, 34. Сирота, 37. Царенко, 77. Беніто, 90. О.Гусєв


Онлайн


"Металіст 1925" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю

Сьогодні "Динамо" зіграє виїзний матч 18-го туру чемпіонату України проти "Металіста 1925". Гра відбудеться на стадіоні "Динамо" ім. Лобановського.


Кияни зіграли 14 матчів у чемпіонаті, набравши в них 28 очок.


Колектив з Харкова провів 17 поєдинків, набравши в них також 15 балів.


"Динамо" посідає 5-е місце в УПЛ, відстаючи від "Кривбаса" на 9 балів, але криворіжці зіграли на 4 матчі більше. "Металіст 1925" йде на 12-му місці.


Динамівці в УПЛ забили 33 голи, а пропустили 18. Натомість "Металіст 1925" при 17-ти точних ударах, має 28 пропущених м’ячів.


Кращим бомбардиром "Динамо" в поточному сезоні УПЛ – є Владислав Ванат, який забив 7 голів. У складі харківської команди найбільше забили Андрій Борячук, Владислав Дмитренко та Дмитро Юсов – по 3 м’ячі.


В першому колі динамівці здобули перемогу 4:2.


На зимових зборах "Динамо" провело 10 матчів: 4 перемоги, 3 нічиї та 3 поразки.


"Металіст 1925", який взимку очолив Віктор Скрипник, на зборах зіграв 6 матчів: 3 перемоги та 3 поразки. Зазначимо, що за харківський клуб може дебютувати легендарний динамівець Денис Гармаш.


Не допоможе киянам дискваліфікований Владислав Дубінчак. Також не зможуть зіграти Олександр Тимчик, Навін Малиш, Крістіан Біловар та Андрій Ярмоленко, які мають проблеми зі здоров’ям.


Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Караваєв, Попов, Михавко, Вівчаренко – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Волошин, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі буде Віктор Копієвський.


У прямому ефірі матч покаже канал "УПЛ ТБ", який присутній на платформах Sweet tv, VodafoneTV, Київстар ТБ, Setanta Sports, YouTv, VOLIA, VIASAT та Triolan tv.


"Динамоманія" о 15:30 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Мені багато що не подобається в нинішньому Динамо, та вважаю, що поки батько Су біля керма - результату не буде, но коли зіграли непогано, чому не похвалити ?
Команда не розвалилося після раннього пропущеного голу, тиснула, майже, всю гру. Так, були помилки, але, для початку сезону, дуже непогано, а фізичні кондиції -вражають, чого тільки коштує забіг Шапи на півполя, коли забивали другий, а він це робив не одноразово. На мій погляд, він кращий гравець матчу, не зважаючи на дубль Ваната, який повинен був забивати, коли виходив один в один, як і Кара в другому таймі...
А так, с перемогою !
Що впало у вічі. Непогані фізичні кондиції. До кінця утримували відносно високий темп. Не сіли. Але багато сумбуру. Грають за ситуацією. Куди м'яч полетів туди і побігли. За такий довгий збір могли б награти бодай пару комбінацій. Захист, як і раніше, ловить гав. Подивимося. Далі буде.
Удивляют люди, которые пишут о хорошем футболе, и даже употребляют термин "класс". Интересно, что когда мы позорно проиграем какому-нибудь европейскому даже не середняку, а клубу уровня Лиги конференций, эти же люди будут смешивать команду с говном. А это одна и та же команда, и уровень игры один и тот же. К сожалению.
Як би не Шапаренко, була б біда. Клас футболіста сьогодні показав в повному обсязі. Михавко не вразив ні на зборах, ні в грі. Оба голи його. Команду з перемогою!
Не буду зараз коментувати гру, але звертаю увагу на дуже рідкісний випадок: 7:0, 7:0; 4:2, 4:2 - так зіграли свої пари матчів молодіжка і основа. Це при тому, що рахунки досить нетипові. Коли ще таке буде?
Шкода що пропустили два, загалом дуже навіть непогано!
Динамо, з перемогою!
Радує форма Ваната, Шапаренка та Буяльського.
Сховати
Ватель, Шапоренко сьогодні— вогонь!
Випустіть Супрягу. Хоч подивимось на нього в офіційній грі.
Який же жахливий у нас захист, отримати два мячі від команди чи не з найгіршою обороною в лізі. От куди біг Попов і що його ввело в ступор при другому мячі?
Сховати
Умник, так оборона суперника і не сперичається, що вона не найгірша.
От якщо б їх атака була найгіршою:)
Умник, ну, судя по комментам, многим нравится. Я, например, футбол пацанов во дворе тоже смотрю с удовольствием, но это вовсе не значит, что это профессиональный футбол. К дворовому футболу приближается и УПЛ
В пошуках нового Забарного... І Михавко привіз..
Сховати
Він мені більш нагадує Антона Боля, а не Забарного.