31 серпня 2023 22:51
38

"Бешикташ" – "Динамо" 1:0. Ліга конференцій. Раунд плей-оф. Цієї осені - без єврокубків

"Бешикташ" - "Динамо" 1:0

"Бешикташ":
34. Гюнок - 4. Булут, 6. Коллі, 20. Уйсал, 24. Росьє - 19. Хаджіахметович, 8. Учан, 83. Фернандеш, 11. Рашиця, 40. Мулека - 10. Абубакар
Запасні: 1. Дестаноглу, 97. Ювакуран, 7. Ребіч, 9. Тосун, 15. Окслейд-Чемберлен, 21. Тикназ, 22. Зайнутдінов, 23. Йилмаз, 27. Делібаш, 41. Окгюн, 71. Онана, 77. Мераш


"Динамо":
1. Бущан – 24. Тимчик, 4. Попов, 34. Сирота, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 20. Караваєв, 91. Волошин – 11. Ванат
Запасні: 35. Нещерет, 2. Вівчаренко, 6. Бражко, 8. Шепелєв, 9. Перріс, 18. Андрієвський, 25. Дячук, 30. Діалло, 37. Царенко, 40. Біловар, 77. Беніто, 92. Рамаданi


"Бешикташ" – "Динамо" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" у Стамбулі проведе матч-відповідь плей-офф раунду Ліги конференцій проти "Бешикташа".


У першій зустрічі кияни за досить якісної гри прикро поступилися туркам з рахунком 2:3, пропустивши прикрий м'яч наприкінці гри.

Як і тижнем раніше не допоможе динамівцям Андрій Ярмоленко, який травмував коліно. А ось Олександр Андрієвський та Владислав Кабаєв оговталися від пошкоджень та повернулися до загальної групи команди.


Є втрати і у "Бешикташа". Стамубльці не зможуть розраховувати на свого головного захисника Даніеля Амарті. Він вибув на два тижні, тож сьогодні на полі не з'явиться.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан – Тимчик, Попов, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Караваєв, Волошин – Ванат


Головним арбітром матчу призначено португалця Жоау Пінейру.


Транслюватимуть гру канал "2+2", а також YouTube-канали "Динамо" та FootballHub. "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію Початок о 21:00.

закономерное заключение
БОЛЯЧЕ ЦЕ ДИВИТИСЯ!!
Ні, не дивитися ДК не можу!!
Замкнуте коло сука....
Дуже слабка гра Буяльського. Відкривання, вбігання - відсутні. Швидкість відсутня.
Сховати
HIM, так тут нічого нового. Цілком стандартний матч від Буї. Його функціональність дуже сильно обмежена. Крім того існує вже стара проблема зв'язування опорної зони і атакуючої ланки, до якої начебто входить Віталік. Він зазвичай розташовується досить високо, а опорники навпаки далеко від штрафної. Доставка м'яча між цими зонами працює у Динамо геть погано. Є розриви, багато статичності мало руху, погана і несвоєчасна взаємодія між гравцями.
Як же дiстали цi два легкоатлети на флангах захисту, вiд яких користь близька до нуля. Бiгали б собi стометровкi, ну хто ж так познущався з нас i привiв iх у футбол.
Сховати
Умник, вони чекають нову зміну покоління
Складається враження що Динамо не мало плану на гру у випадку пропущеного мяча. Надія була лише не пропустити і використати один-два моменти.. безнадійно виглядають кияни після того як пропустили
За рахунок чого ми можемо забити 2 голи? Чи є відчуття по грі, що можемо? Не вірю
Якийсь кошмар(( . Буяльського в футзал - тикається без толку. Та і весь центр просто ужас - б'ють м'яча кцди попало з переляканими очима.
Ну что Луческу выигрывает титул худшего тренера Динамо !
Сховати
Bezbash, не кажи гоп, после палений бывают взлеты, вопрос только времени
якщо минулий сезон був найгiршим за останнi 3 десятилiття, то яким буде цей з продовженням падiння. Навiть до найтупшших керiвникiв мае доходити, що потрiбно щось робити.
Сховати
Умник, тобто сезон з Блохіним кращий був?)
Не забиваешь ты, забивают тебе..
Десь греки пісяються від щастя