24 серпня 2023 22:03
35

"Динамо" – "Бешикташ" 2:3. Ліга конференцій. Раунд плей-оф. Прикро, але не безнадійно

"Динамо" - "Бешикташ" 2:3


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 4. Попов, 34. Сирота, 44. Дубінчак - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 20. Караваєв, 91. Волошин - 11. Ванат

Запасні: 35. Нещерет, 2. Вівчаренко, 6. Бражко, 8. Шепєлєв, 9. Перріс, 23. Малиш, 25. Дячук, 30. Діалло, 37. Царенко, 40. Біловар, 77. Беніто, 92. Рамадані


"Бешикташ": 1. Гюнок - 24. Росьє, 12. Амарті, 6. Коллі, 26. Масуаку - 19. Хаджиахметович, 8. Учан, 83. Жедсон Фернандеш, 4. Булут, 40. Мулека - 10. Абубакар

Запасні: 1. Дестаноглу, 97. Ювакуран, 7. Ребич, 9. Тосун, 11. Рашица, 15. Окслейд-Чемберлен, 20. Уйсал, 21. Тикназ, 22. Зайнутдінов, 23. К. Їлмаз, 71. Онана, 77. Мераш


"Динамо" - "Бешикташ" ON-LINE


Прев'ю

Сьогодні "Динамо" у Бухарестi зіграє проти "Бешикташа" в 1-му матчі плей-офф раунду Ліги конференцій.


Нагадаємо, що у попередній стадії турніру кияни за сумою двох матчів завдяки перемозі в серії пенальті пройшли "Аріс". Стамбульці ж двічі обіграли "Нефтчі" (2:1 та 5:2).

Примітно, що у своїх останніх матчах у внутрішній першості і "Динамо", і "Бешикташ" втратили очки. "Біло-сині" поступилися "Чорноморцю" (2:3), а "орли" зіграли внічию з "Пендікспором" (1:1).


У "Динамо" та "Бешикташа" досить багата історія протистояння. Команди зустрічалися один з одним у єврокубках вісім разів. Чотири рази кияни обігравали опонента, двічі програвали та ще двічі грали внічию.


Востаннє "Динамо" грало з "Бешикташем" у груповому етапі Ліги чемпіонів сезону 2016/17 і розгромило турків з рахунком 6:0.


Зазначимо, що у літнє трансферне вікно стамбульці підписали чотирьох гравців – Ребича, Рашицу, Окслейда-Чемберлена та Зайнутдінова. Всі новачки потрапили в заявку команди на гру з "Динамо".

Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан – Тимчик, Дячук, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром матчу призначено англієць Даррен Інгленд.

Транслюватиме зустріч телеканал "2+2", а також YouTube-канали "FootballHab" та "Динамо". "Динамоманія" о 20.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Видовищна гра, гарні швидкі розіграші та контратаки. Я їх такими вже й не пам‘ятаю. Молодці. Шанс є
У першому таймі лізли через центр, звужували гру. У другому пішли фланги, довгі діаганалі, паси через лінії і гра кардинально змінилася на краще. Це переосмислення Луческу (нарешті дійшло) чи випадковість?
Скоро нашу країну в єврокубках будє представляти лишень чемпіон, в Лізі конференцій, та щє й кваліфікацію проходити треба буде :/
Матч хороший, поки що найкращий в плані ударів по воротах в цьому році. Але Сидорчук.....або обрізка, або пас в нікуди, сил повертатись немає, а Бражко, молодий хлопчина, сидить лавку полірує. Невже це ніхто не бачить?????!!!!!!! Сирота в останні 15 хв ледве ноги пересував, крім Попова немає кого ставити в центр захисту. Буяльський крім гольового пасу більше нічим не запам'ятався. Ах да, паси п'ятками також в нікуди. Шапаренко ще не готовий на 100%. Але, навіть попри це все, Динамо під силу пройти Бешикташ. Сьогодні мали їх рвати, але завжди є але.
Давно не бачив такого вмотивованого Динамо. Дуже шкода що програли, ще й в день Незалежності..(( дякую хлопцям за гру, краща гра за останній рік часу напевне..
Досвідчений Сидорчук досвідчено в кінці привіз.
А так, стали грати не через центр - пішла гра, шанси в Туреччині є непогані
Сховати
Kilroy, Караваєв не погано замінив Ярмоленка, шкода гол не зарахували, може й Сидурчука замінить Бражко, і тоді не буде таких пожеж в захисті, та гра ще кращою буде.
Поки що найкращий матч в нинішньому сезоні. Але такі часи, що цього недостатньо навіть для нічейного рахунку з Бешикташем...
Класний матч. Дякую команді.
Казка закінчилась. Добраніч. Але грали прилично
шо ж у нас за защита такая хреновая