11 липня 2023 15:40
4

Миколенко назвав трьох футболістів "Динамо", готових до АПЛ

Колишній захисник Динамо Віталій Миколенко, який виступає за Евертон, розповів, хто із футболістів київської команди готовий до переходу до одного з клубів АПЛ.


Віталій Миколенко після трансферу з Динамо до Евертона у січні 2022 року закріпився у стартовому складі ліверпульської команди.


Український захисник поділився думкою про те, хто з гравців київського клубу також гідний виступати в англійській Прем'єр-лізі.


«Шапаренко – перший. Він зараз набере форму після травми. Побачите, він стане ще сильнішим. Жора Бущан – другий. І Ванат, мабуть. Він молодий, мені дуже подобається його гра», – сказав Миколенко в ефірі ютуб-каналу SportArena.


Крім Миколенка, у клубах АПЛ виступають ще четверо українців:


Ілля Забарний (Борнмут);


Олександр Зінченко (Арсенал);


Михайло Мудрик (Челсі);


Єгор Ярмолюк (Брентфорд).


24-річний Миколенко провів минулого сезону за Евертон 34 матчі, але не відзначився результативними діями.

Його одноліток Шапаренко має угоду з Динамо до вересня 2025 року, а 29-річний Бущан – до червня 2026 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює кожного з них у вісім мільйонів євро.

Контракт 21-річного Ваната із киянами дійсний до червня 2025 року. Вартість форварда за версією Transfermarkt складає два мільйони євро.

Віталік хоче створити діаспору Динамо в АПЛ =)).
Лучше играть в аутсайдере, но в самом сильном чемпионате, чем в сегодняшнем Динамо, там более нынешнее ДК он перерос. Имхо.
сподіваюсь, хлопці не будуть настільки дурними, як Миколенко, щоб закопати свої карєри в аутсайдері заради грошей.
та да Ванат якраз