24 травня 2023 16:07
2

Кучер розкритикував суддівство у матчі з "Ворсклою": "Цілий рік грали, а в одній грі все зламали. Навіщо тоді грати?"

Головний тренер "Дніпра-1" Олександр Кучер прокоментував матч 28-го туру проти "Ворскли", в якому його команда поступилась з рахунком 1:2. Наставник видав монолог про суддівство і достроково залишив прес-конференцію


- Зрозуміло, що результат вас не влаштовує. Але в якому стані команда зараз? Чи розуміє, що ще є шанси досягнути найвищих цілей?

- Всі засмучені, бо ми грали, віддавалися, показували гарний футбол сьогодні, але одного забитого м'яча нам не вистачило.

Що трапилося під час гри? Пенальті у наші ворота: десь там ВАР сказав, що є. Незрозуміло. Далі рука в штрафній площі суперника – тут ВАР каже, що немає. То мав бути пенальті, чи ні? Я не розумію. Пам'ятаю, Полтава грала з кимось, закінчили 2:2. Їм поставили пенальті за таке ж влучання м'яча в руку. А тут такі не ставлять. І це вже не вперше таке. У нас з "Кривбасом" була рука в суперника, не поставили, ми програли. Комусь ставлять, а комусь ні. Може, треба ще один ВАР поставити? Трактують незрозуміло як.

Нам ще треба зіграти дві гри – я не розумію ту жовту карточку, яку нам дали [мова про Сватка, - примітка автора]. Нам кажуть: "ваш м'яч, ваш аут" – і тут йому вліпили четверту картку, щоб він пропустив гру з "Шахтарем". Незрозумілі речі, які трапляються у нашому футболі .

Цілий рік грали, чогось добивалися, віддавали сили і через одну гру все це зламати?! Навіщо тоді грати?! Дякую.

Зауважимо, що після цієї поразки "Дніпро-1" ризикує відстати від "Шахтаря" на п’ять очок. Або ж його наздожене "Зоря".


Фото - СК "Дніпро-1"

Мабуть не у суддівстві справа. Просто не витримали чемпіонської гонки. Дніпру й так цього сезону постійно щастило: то переможні голи на останніх секундах забивали, то купу пенальті на їх користь призначали. Але фарт рано чи пізно закінчується.
Кучеру гріх жалітися, останні ігри навпаки тягли Дніпро.