7 березня 2023 10:28
6

Гусєв втретє одружився: обраниця тренера "Динамо" розсекретила все в соцмережах

Колишній півзахисник, а нині тренер Динамо Олег Гусєв знову взяв шлюб.


Наприкінці 2021 року Гусєв розлучився з Марією, у шлюбі з якою перебував 8 років. До цього Олег був одружений зі ще однією блондинкою – Олесею.


Нову обраницю колишнього гравця збірної України звуть Валерія. Саме дівчина розсекретила інформацію про весілля. Вона опублікувала спільне фото, де вона у білій сукні, а також доповнила опис свого профілю в Instagram – тепер вона Валерія Гусєва.

До слова, після першого шлюбу в 39-річного Олега Гусєва є син Олексій, який вже дебютував у складі першої команди Динамо в товариському матчі. Від другого шлюбу у нього є донька Олександра.


І буде тепер Валерія, як заповів Данило Гетьманцев, Гусака общипувати
опять губастенькая
Олежка час даремно не витрачає. Вітаю.
Сховати
Ватель, ось не бачу причин вітати Олега. У 39 років бути вже тричі жонатим - це свідчення певних ментальних проблем у нього.
Сховати
Africanda-S, ви хоч розумієте самі що написали? Ментальні проблеми??? Серйозно? Для початку погугліть ,що це перед тим як писати або раз вже написали то обгрунтуйте свою відповідь адже ,якщо ви часом не особстий лікар Олега, що знає такі подробиці психологічного стану людини то я можу сказати , що ви 3,14здобол і неук і до того ж заздрите судячи за все, що людина може розпочати нове життя з новою жінкою в силу бажання та можливості ( але точно не ментальних розладів).
Сховати
VoValdo, певно ви теж дон жуан...Знайти чергову куклу , а ля "поматросил та бросил" не проблема з таким "баблом" як у Олега ...А ось зберегти сім"ю , виростити в ній 3-4 дітей та поставити їх на ноги на зарплату в 300 баксів ...думаю і Гусєву булоб проблематично...Крім того ж попереднім двум жінкам з дітьми йому також прийшлося б еліменти платити з тих таки 300 баксів...Так , що ви праві в одному " красиво жить не запретишь"...І ніхто йому не заздрить , просто це піар - заради піару..і його ( Олега) це не красить...