1 лютого 2022 22:39
4

Кополовець - про трансфер Сікана до Німеччини: "Не хочу нікого ображати, але мені там було важко"

Екс-гравець Говерли, Миная і німецького айнхайта з Рудольштадта Михайло Кополовець в ексклюзивному інтерв'ю відеожурналу Yellow прокоментував оренду нападника Шахтаря Данила Сікана в німецький клуб Ганза з Другої Бундесліги.

- Хороший, технічний, настирливий, потужний - у нього багато хороших якостей. Просто він ще не розкрився в Україні, він тільки починає грати. Керівництво Шахтаря прийняло таке рішення, тому що розуміє, що у нього не буде стільки ігрового часу. Вони ж його не виганяють. Розуміють, що для футболіста так буде корисніше.

У нього там все повинно вийде. Як воно буде? Складно сказати. Це Європа, інший менталітет, німці - це трохи важче. Я там був. У Німеччині мені було дуже важко.

Коли ти ходиш в магазини, кафе. Коли там багато геїв - ходять хлопці всякі - це ж інше. Там трохи інші морально-етичні принципи. Там зовсім інші люди. Не хочу нікого ображати, але мені там було важко.

Для нього це шанс. У Німеччині великий ринок. Там футболіста з Оберліги (п'ятий рівень в системі футбольних ліг Німеччини - прим) можуть подивитися і забрати в Боруссію або в Баварію. Все в Його ногах, руках, голові.

Це хороший шанс себе показати, проявити, довести своєму керівництву в Шахтарі, що він гідний бути серед кращих, — підсумував Кополовець.


Фото - офiцiйна сторiнка "Миная" в Facebook

Конечно тяжело. Весь день ходить и очко закрывать.
Так вот, кто мешает раскрываться футболистам за границей! Геи. Так не бегал бы ты к ним, Миша! Работал бы самостоятельно, язык учил, старался. А так, геи, конечно...
Да что ему те геи сдались? Больная мозоль?
этот колхозник не перестает "удивлять", как не интервью то новые перлы