11 грудня 2021 10:49
5

Олег ЛУЖНИЙ: "Відчуваю себе готовим та впевненим для роботи в Англії"

Колишній футболіст і тренер київського «Динамо» Олег Лужний, який як гравець також пограв у Англії за «Арсенал» та «Вулверхемптон», заявив про своє прагнення знову попрацювати на Туманному Альбіоні.


«Я відчуваю себе готовим та впевненим, щоб почати роботу в Англії. З таким великим досвідом європейського футболу і в Лізі чемпіонів я можу принести хорошу дисципліну в будь-яку команду».


«Якщо ви подивитеся на Арсена Венгера, сера Алекса Фергюсона, Фабіо Капелло і Валерія Лобановського, всі вони мали гарну дисципліну. Звичайно, у них були якісні футболісти, але дисципліна на полі та в роздягальні надзвичайно важлива».


«Прийняття рішень під тиском може відокремити найкращі команди від поганих. Погані рішення приймаються не через брак навичок або вродженого судження: вони приймаються через нездатність впоратися з тиском у вирішальний момент».


«Мені подобається атакувальний футбол, але не обов'язково говорити про стиль «Барселони». Можна говорити про прямий підхід до атаки, але не про довгі м'ячі. Про контрольований спосіб виведення м'яча вперед. Кожен футболіст має дивитися вперед. Я хотів би зробити щось особливе як тренер. Я зміг досягти великих успіхів як футболіст, і хотів би зробити подібне вже як тренер», - заявив Лужний shropshirestar.com.


Останнім місцем роботи 53-річного Лужного було київське «Динамо», де він з 2017 до 2019 року був асистентом Олександра Хацкевича.

Ой, Олеже, Олеже :))
скромный однако
Шева в роде то ж был готов правда в Италии
гроші мають властивість закінчуватись , а в Україні на дисципліну і порядок від Лужного ніхто не ведеться ...
А если еще взять в тренерский штаб Кварцяного и пару овчарок, то у соперников вообще шансов не будет никаких