8 грудня 2021 18:58
3

Сергій РАФАЇЛОВ: : "Багато років "Шахтар" пачками вивозив з регіонів талановитих гравців, щоб вони не потрапили в "Динамо"

Колишній генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов у своєму Facebook прокоментував нічию "Шахтаря" з "Шерифом" (1:1) у заключному турі групового етапу ЛЧ.

"Навіть дверима на прощання не змогли грюкнути. Хвороба українського клубного футболу загострюється. У цьому, в тому числі, і величезна заслуга "Шахтаря". Багато років вони пачками вивозили з регіонів талановитих молодих футболістів, які часто їм були не потрібні. Вивозили тільки для того, щоб в майбутньому не потрапили в "Динамо" або посилили інший клуб. Чемпіонат слабшає на очах. А що можна очікувати від команд з районних центрів?

Про тренера. Раніше мені подобалося його поведінка під час матчу. Думав, що це експресія, переживання. Виявилося - банальна істерика, і вона прогресує. І цей клуб, швидше за все, стане чемпіоном України. А далі... Далі освоєння чергових 50 мільйонів? Сумно", - написав Рафаїлов у Фейсбуці.

Это всё, что нужно знать о могильщике украинского футбола, "ржавом" таракане.
Сховати
Santos, так Рафаилов в этом и виноват) Сам был рад набирать пол состава таких вывезенных талантов, устроив из Зари фарм кротов, и тогда почему-то молчал что это убийство футбола. А как арендованные обыграли основу и лавочку закрыли, так сразу вспомнил. А не хочет ли он вспомнить где эти талантливые игроки, не нужные шахтеру играли? Танковский, Гречишкин, Караваев, Петряк, Шевченко, Тотовицкий, Будкивский, Безбородько, Кулач, Соболь, Чайковский, Малышев, это только те, кого я вспомнил сходу. Где он был с этими откровениями тогда?
Сховати
Дід Панас, Ви праві, але це не змінює суті сказаного про наслідки політики кротів для укр футболу