21 жовтня 2021 11:09
5

Форвард "Динамо" після перенесеного коронавірусу майже напевно більше не зіграє в нинішньому році

Київське "Динамо" продовжує обходитися без одного з нападників своєї команди Владислава Кулача.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, побачити його на полі у футболці "Динамо" вболівальники зможуть не скоро.


Раніше, як відомо, у Владислава були проблеми з серцем. Ці проблеми посилилися захворюванням ковидом. Після одужання тепер йому належить пройти тривалий шлях відновлення. На сьогоднішній день ослаблене здоров'я не дозволяє йому не тільки працювати в основній групі, але і взагалі тренуватися. Поки футболіст здійснює тільки пробіжки. У зв'язку з цим очікувати його повернення на поле в цьому році підстав практично немає.


Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Владислав Кулач востаннє виходив на поле 14 серпня в товариському матчі проти "Інтера".


Кулач перейшов в "Динамо" з "Ворскли" на правах вільного агента нинішнього літа, ставши в минулому сезоні кращим бомбардиром УПЛ, забивши 15 м'ячів.

Ну вообще после случая с Ериксоном, а ещё ранее с футболистом из Севильи в 2007, я бы на его месте всерьез задумался - а заниматься ли ему профессионально футболом вообще...
миокардит - серьезная проблема. здоровья.
Как они медосмотры проходят перед подписанием контрактов, что не замечают проблем с сердцем, - загадка. Наверное, как мы в школе проходили: Жалобы есть? Нет. Здоров.
Может, дешевле их отправлять куда-то за границу, чем подписывать вот так и тупо платить зарплату потом по контракту.
Сховати
serg_max, Как и все остальные в нашей стране, за коробку конфет.
Странные трансферы у нас в этом году: Кулач, Антюх, Шкурин, а играет все равно Гармаш)