11 вересня 2019 12:30
3

"Шевченко подсказывает внутренний голос". Николай Несенюк связал неудачи сборной Украины с игроком "Шахтера"

Голова департаменту Динамо у роботі зі ЗМІ Микола Несенюк розкритикував гру Віктора Коваленка у складі збірної України.


"Одразу зазначу – я не маю нічого проти Віктора Коваленка. Цілком можливо він є доброю людиною, хорошим товаришем, вірним другом і має ще багато чеснот.

Але є у Віктора один недолік – його вміння грати у футбол недостатнє для виступів за національну збірну. Це переконливо доводить статистика його виступів за головну команду України, яку я наводив ще рік тому. Нічого страшного – такий самий недолік мають ще десятки мільйонів українців.

Та повернемось до Андрія Шевченка, який очоливши збірну України зазнавав суцільних невдач і без шансів програв позаторік світовий відбір. Лише після цього він припинив слухати той внутрішній голос і забрав Коваленка зі збірної. І одразу прийшли успіхи.

Але тут знову нагадав про себе той внутрішній голос, який сказав Шевченку: "Постав Вітю Коваленка у склад на контрольну гру проти Нігерії! Побачиш як це буде круто!". І всі все побачили – команда програвала на своєму полі нігерійцям 0:2 без особливих шансів на успіх. Шевченко терпів до 66 хвилини, після чого послав той внутрішній голос подалі і забрав Коваленка з поля. І життя налагодилось.

Не минуло й десяти хвилин як наші забили, а ще за хвилину зусиллями відомого вихованця українського футболу Марлоса, який віддав результативну передачу на Яремчука, зрівняла рахунок", – поділився Несенюк на своїй сторінці у Facebook.
Ни о чем. Внутренний голос. У нас в стране есть адекватные журналисты и "эксперты"?
Сховати
TED, это тонкий троллинг, всем же понятно чей это голос и откуда он звучит.
"без шансів програв позаторік світовий відбір" - ??? Сборная в последнем туре проиграла путевку будущим вице чемпионам с Модричем в составе. Право на критику Шевченко нужно заслужить.