21 березня 2019 22:39
5

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Мораес в сборной? От псевдопатриотизма нужно отходить - это каменный век"

Відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч Португалія – Україна у першому турі кваліфікації чемпіонату Європи-2020.


- Шанси в нас примарні, може здатися на перший погляд. Утім, наскільки пам’ятаю, Португалія завжди невпевнено починає відбіркові кампанії на великі турніри. Минулого разу була несподівана поразка від швейцарів у першому турі кваліфікації до чемпіонату світу (0:2). Те, що повернувся Роналду, – для Португалії це зіграє позитивну роль. Він бог і кумир усієї країни. На сьогодні важко говорити про готовність нашої збірної, тому що ми її давно не бачили в справі. Не знаю, чи послабить команду відсутність Ракицького, але не посилить це точно.


В атаці неочікувано в нас з’явився Мораєс, навколо якого виникло чимало дискусій. Якщо подивитися з прагматичної точки зору, бразилець може допомогти нашій збірній в цьому відборі на чемпіонат Європи. Не вважаю, що він забирає місце в українця, тому що він уже сам українець. Він псевдопатріотизму потрібно відходити, тому що це – кам’яний вік. Подивіться на чемпіонів світу французів, на англійців і на всі європейські збірні.


В Європі ніхто не виокремлює людей за кольором шкіри та національністю, зате в Україні це модно. Мені бачиться, що наша збірна зачепиться за позитивний результат. У Португалії можуть бути проблеми. Хочу ризикнути та поставити на нічний підсумок. Це виправданий ризик, адже коефіцієнт солідний, - приводить слова Заховайло "Рейтинг Букмекерів".

Та всі ми знаємо, для чого його натуралізували - щоб звільнити ще одне місце в складі бомжів під ще одного бразильця. Дивує інше: не встиг отримати громадянство - практично на другий день вже у збірній.
Сховати
Denzel Washington, просто получение гражданства совпало с играми по времени
Да что за примеры со сборными Франции, Голландии, Германии, или Англии. Все эти "легионеры" родились либо в этой стране, либо как в некоторых случаях, в колониях этих стран. Всю жизнь разговаривают на языке той страны, которую защищают. А мы в свою очередь собираем всякий престарелый "мусор", который не нужен своим родным странам. Им не принципиально за кого играть. Если бы им поступило предложение выйти хоть один раз в футболке сборной Бразилии, то их выбор был бы очевиден. Тем более не слышал чтобы Марлос или мораес разговаривали на русском/украинском кроме банальных слов "спасибо" и "пожалуйста". Да и от паспортов настоящей родины они вряд ли отказались. Если я не ошибаюсь то до первого вызова Тайсона в сборную Бразилии тоже были разговоры о натурализации, но что-то он не долго думал.
Сховати
ну ракицкий тоже рожден в Украине,всю жизнь прожил,а вон как поступил. Не спорю,что есть здесь и доля авантюры,но,если парень поможет сборной,разве плохо будет? Чем кравец или селезень круче,уже молчу о яремчуке?
Minos, И даже "этот престарелый мусор" -лучшие игроки ЧУкра. А там еще Исмаили есть ....А сборной век короток - не для воспитания своих молодых .Для этого есть клубы.