27 лютого 2019 19:39
7

На матче "Динамо" - "Челси" ожидается аншлаг!

Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА між київським «Динамо» та лондонським «Челсі» викликав величезний ажіотаж серед уболівальників.


У неділю, 24 лютого, стартував онлайн-продаж квитків на цей матч, а у понеділок у другій половині дня квитки з’явилися у касах.

І вже станом на середу, тобто за неповних чотири дні, всі квитки, які надійшли до вільного продажу, були розкуплені.

Поки не реалізовані лише заброньовані квитки. Нагадаємо, власники абонементів на домашні матчі «Динамо» у сезоні 2018/19 мають пріоритетне право придбання квитків на поєдинки Ліги Європи на свої місця. Бронь знімається за три дні до початку матчу. Якщо не всі заброньовані квитки будуть викуплені, вони теж надійдуть до вільного продажу, про що буде повідомлено додатково.

Відзначимо, що завдяки системі продажу не більше трьох квитків в одні руки, тобто на один номер телефону, який обов’язково має зареєструвати вболівальник під час придбання квитка, не було зафіксовано фактів масової купівлі квитків задля їх подальшого перепродажу.

Поєдинок між київським «Динамо» та лондонським «Челсі» на «Олімпійському» відбудеться у четвер, 14 березня, о 19:55. Перший матч у Лондоні суперники зіграють тижнем раніше, 7 березня. Інформація про квитки на матч «Челсі» - «Динамо» у Лондоні.

На даний момент рекорд сезону за відвідуваністю утримує поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи «Динамо» - «Олімпіакос», на якому були присутні 48 902 вболівальника. На матчі «Динамо» - «Челсі» цей рекорд буде перевершено.
А какой рекорд Олимпийского вообще после 2012 года ?и что за матч. Никто не в Курсе ?
Сховати
ill_Loco, Евертон, там по моему 68 тыс были

ill_Loco, в еврокубках с "Эвертоном" 67553 (это год был рекорд Лиги Европы), а в чемпионате и побольше бывало (например, на "Днепре" в сезоне 2011/12 - 68014), потому что там больше мест продается.

Було б дивно, якби на Челсі не зібрався повний стадіон.
Где были эти все аншлажисты на Заре?? И сколько будет на Арсенале и Олимпике??
Сховати
Серж, Вот тут интересно, на Заре не работала большая часть турникетов, закрыты большинство туалетов,а в том который был у нашего сектора ближайшим не работал свет.Мусор на трибуне.И еще куча приятностей с которыми не очень хочется сталкиваться посещая мероприятие в 2019 году.Сейчас привлечь болельщиков в таких условиях возможно лишь сооперником.
Сховати
Slayer_v, Не знаю как кто, а я бы на игру динамо пришел на болото к дяде Васе и не плакал, и чхать я хотел на туалеты и остальное!