17 серпня 2018 20:10
3

"Динамо" поздравило "Зарю" с выходом в плей-офф раунд Лиги Европы

На электронный адрес луганской «Зари» пришло письмо от футбольного клуба «Динамо», а именно от президента клуба Игоря Михайловича Суркиса, в котором Игорь Михайлович поздравил нашу команду с выходом в плей-офф Лиги Европы.

Напомним, что по сумме двух встреч луганчане прошли португальскую «Брагу» за счет мячей, забитых на выезде.

Предлагаем вам ознакомиться с текстом письма киевского «Динамо»:


Президенту футбольного клубу «Зоря»(Луганськ) Євгену Геллеру



Генеральному директору клубу Сергію Рафаїлову



"Головному тренеру команди Юрію Вернидубу


Дорогі друзі!


Радий привітати луганську «Зорю» із вдалим виступом у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи УЄФА та виходом до наступного етапу змагань!


У поєдинках із португальською «Брагою» ваша команда показала не лише футбольну майстерність, тактичну грамотність та фізичну витривалість. «Зоря» проявила виняткову волю до перемоги і зуміла повернути на свою користь гру, яка складалася на користь суперника.


Четверта команда України за підсумками минулого сезону подолала четверту команду Португалії, переконливо спростувавши вигадки про низький рівень вітчизняного футболу.


Мені особливо приємно, що цьому успіху сприяли й вихованці академії київського «Динамо», які нині виступають у складі «Зорі».

Бажаю вам не зупинятись на досягнутому і своєю грою у Лізі Європи підвищувати авторитет українського футболу, сприяти зростанню клубного рейтингу нашої країни, приносити радість вашим численним уболівальникам в Україні та за її межами!

Щиро ваш,


Ігор Суркіс".


*Щиро ваш* лишнее, в остальном пойдет)
А кроты готовились поздравлять "Брагу"))
Сховати
Кепа, та,да. Фонсека своё письмо в трубочку скрутил, самокрутку сделал и на аналах теперь по кругу тягают