12 вересня 2016 00:00
19

"Динамомании" - 15 лет! Читатели - о нас (ОБНОВЛЕНО)

Сегодня нашему сайту исполняется 15 лет. По такому случаю мы решили отойти от традиции и вместо обычного "отчета о проделанной работе" за год предоставить слово нашим читателям.

Их отзывы мы приводим ниже в алфавитном порядке.


Константин Андріюк, Київ. Журналіст, група каналів 1+1.


Серпень, 2003. Автобус - Сімферопіль-Київ. На задньому сидінні примостилися двоє незнайомих пасажирів. Зачепилися слово, за слово, розмова пішла про футбол. Зупинитися не могли усю поїздку! Ближче до середини поїздки з'ясувалося, ці двоє коллеги-журналісти. А вже роками потому з'ясується, один з них - керівник дуже популярного сайту Динамоманія - Євген Сідаш, інший, сподіваюсь не останній в Україні спортивний тележурналіст - Костянтин Андріюк. Дружба не завершилася автобусною розмовою, продовжилася творча співпраця.


У сайті Динамоманія, особисто я, ціную таку собі особливу точку зору. Без гонитви за кількістю і масовістю, тут домінує якість та зацікавленість.


Для мене це як порівняння із синема, є попкорн кіно, а є кіно "не для середніх розумів". На перше валять табунами, бо "так всі" роблять, на друге ідуть вкотре відчути себе особливими!


Май "не середній розум", будь особливими, читай ДИНАМОМАНІЮ!


З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДРУЗІ!


З 15-РІЧЧЯМ!


Олег Бабій, Львів. Оглядач, "Футбол 24"

"Динамоманія". Динамо і манія. Динамоман і я. Багато приємного у цих словах! Як журналіст, що вболіває за київське «Динамо», мені нереально було обійти Ваш сайт. Ще більшою повагою до нього пройняло, коли в одному з інтерв’ю улюблений (напару з Денисом Босянком) коментатор Дмитро Джулай зізнався: з українських спортивних ресурсів читає, по-суті, лише "Динамоманію". Ви берете абсолютно вичерпною інформацією про все, що стосується Команди. Подаєте продукт професійно і цікаво. А ще, не знаю, чи помітили це Ваші читачі, «Динамоманія» - дуже сімейний, домашній сайт. Стороннім вхід сюди не заборонено, але в читацькій аудиторії гуртуються здебільшого свої – велике ядро динамоманів. 15 років в інтернет-журналістиці – дуже солідний показник. Коли з’явилася "Динамоманія", ще билося серце Валерія Лобановського, а я навчався у 9-му класі. З тієї миті, таке враження, минула вічність, хоч як би банально це не звучало. Зичу Вам якомога більше позитивних новин і радісних приводів від Команди, яку Ви обрали на все життя, невпинного і впевненого росту трафіку, а також розумного та вдячного читача. Зі святом, Колеги!


Пaвло Бaрвінко (aka Flying Dutchman), Ейндховен. Власник компанії з розробки програмного забезпечення


Динaмомaнія нaвіялa


Скількі себе пaм'ятaю, футбол є невд'ємною чaстиною мого життя. Розум міцно тримaє в пaм'яті шaсливі моменти, принципово ігноруючі все інше
...грa двір нa двір, клaс нa клaс нa кaмінцях, aсфaлті aбо піску;
...пиття води з труби для поливу з обов'язковим ключом для його відкриття
...мрія про футбольну школу нa Нивкaх (ех, дaлеко..)
...Лобaновський тa Динaмо середини/кінця 80-х
...Кубок 86
...стaрий Олімпійський, зaповнений вщент, точно більше 100 тисяч, встaвaти не можнa - хто встaв, місце втрaтив
...Море пaлaючих гaзет нa стaдіоні
...гaзетa вечірній киів, стaтті Мирського
...Шевченко-Ребров
...обсілф
...Динaмо - Бaрселонa 3:0, 0:4, півфінaл ліги чемпіонів 98/99
...Виїзд в Пaриж 99-го року
...Чемпіонaт світу в Німеччині 2006
...Strannik SV, Ukrainian Ranger, Evhen, Jelsomino, Moysha, TarasSh, Пaтріaрх, Vichny, Джулaй, Іхтіaндр, (вибaчaйте кого зaбув зaнести в список

Всі 15 років свого існувaння Dynamomania є постійною чaстиною цього списку і зaклaдок моїх брaузерів.

Мені імпонує інформaтивність, оперaтивність тa незaaнгaжовaність в подaнні інформaції.


Динaмомaнія, з днем нaродження!


Хaй щaстить, a нaш улюблений клуб дaє нaм більше приводів для рaдощів!


Роман Бебех, Київ. Журналіст, телекоментатор, группа каналів 1+1


Хочу від усього серця привітати з днем народження футбольний портал "Динамоманія". Усіх читачів, які люблять свій клуб, та головного редактора, який, не зважаючи ні на що, завжди поруч з “Динамо”. Це ресурс на якому я завжди знаходжу для себе цікаву інформацію. І мені імпонує те, що вона може бути як мармеладна для “Динамо”, так і критична. Цей сайт читаю з того часу, як вперше задумався стати журналістом. В свій час навіть відправляв резюме щоб тут працювати. Будучи школярем мені дуже сподобалось, що Dynamomania.com пише про матчі не лише першої команди, а й “Динамо-2” і навіть “Динамо-3”. Завжди було цікаво, що ж там за персонажі грають. Адже “Динамо” це не тільки Белькевич з Ребровим, але й Зелді з Рожком. Тому Dynamomania.com – це вже історія біло-синіх! Побажаю сайту збільшувати аудиторію, побільше ексклюзивів, гострих дискусій та не прогинатись під обставини.

Григорий Вайль, Чикаго. Анастезиолог.

С великим удовольствием читаю этот сайт! Получаю полный обзор новостей по всему что касается "Динамо", в частности, и футбола в целом! Поздравляю с 15-летним юбилеем! Так держать!!!


Володимир Германов, Київ. Музикант, письменник


Вітаю всіх читачів та дописувачів із 15-ю річницею найкращого динамівського сайту! Для мене "Динамоманія" - єдиний футбольне "джерело, збережене в "закладинках"! Дякую за оперативність, об’єктивність, за толерантність! Дякую за те, що віра в "Динамо" не застить очі! Євгене, тобі окрема дяка за твою професійність, щирість та любов до "ДИНАМО"!

Руслан Гончаров, Киев. Телережиссер.


Любимых сайтов, как и настоящих друзей, не может быть много. Для меня "Динамомания" - в ежедневном списке "must have". Я могу быть уверен, что ни одна новость о любимой команде не пройдёт мимо. И несомненная заслуга в этом принадлежит сайту, который уже много лет стал для меня настоящим другом. С днем рождения, Динамомания"! 15 лет - это серьёзно. 15 лет - это уже зрелость. И в тоже время, 15 лет - это означает, что у тебя ещё всё впереди. Успехов!


Евгений Гресь, Киев. Обозреватель, газета "Команда"


Серьёзное издание поздравляю с серьёзной датой. Серьёзное оно не только потому, что публикует материалы о Динамо, а потому, что публикует материалы не только о Динамо. Не раз проверял - любый серьезный анализ и любое интересное интервью никогда не пройдёт мимо Динамомании. Не прохожу мимо этого сайта и я, чего и вам всем желаю. С праздником!


Александр Гутник, Москва.


15 лет назад я сделал стартовой страницей всех своих браузеров www.dynamomania.com С тех пор я ни разу не усомнился в правильности своего решения :). Любимый сайт дает мне всю необходимую, оперативную и полную информацию о жизни любимой команды. За эти годы добавлялись новые полезные сервисы, представительства в социальных сетях, но неизменным оставался лишь правильный, с моей точки зрения, подход. Желаю команде проекта и, особенно, шеф-редактору, продолжать в том же духе и радовать читателей еще долгие годы. Верю, что и любимые команды будут нас радовать почаще :).


Дмитро Джулай, Дублін/Київ. Телекоментатор, компанія "Сетанта".

У такі дні обов’язково треба вживати фразу: "А ніби тільки вчора…". Але що поробиш, якщо я й справді добре пам’ятаю, як Євген Сідаш сказав, що планує запускати свій сайт. Зараз мабуть будуть і ті, хто казатиме, що "раніше сайт був краще", однак це вада притаманна багатьом з нас й називається ностальгією за юністю. Насправді ж сайт у кожен період свого існування залишався об’єктивним відображенням життя команди й, водночас, її вболівальників. Тому для мене особисто він швидко став єдиним сайтом про "Динамо". Тут ніколи не було мисколизання, ніколи завдання інформувати про клуб не затьмарювалося ідеями персонального зиску.


І йдеться не лише про висвітлення усього, шо пов’язане з першою командою. Хто ще з наших журналістів поїхав до Мідлсбро взимку цього року? Ніхто, бо не було чартеру, готелю й триразового харчування. А так вони усі, звісно, дуже люблять "Динамо".


Цей сайт приваблює саме щирістю ставлення до рідної команди, повнотою суттєвої інформації. Так було упродовж 15 років, так має бути й надалі. Адже навіть команди, що здобувають титули, повинні змінюватися й розвиватися щодня.


Константин Ефанов, Киев. Специалист по технической безопасности.

Хочется поздравить весь коллектив "Динамомании" с 15-летием! Срок очень серьёзный). 15 лет писать о футболе и оставаться при этом интересными дорогого стоит. Читаю сайт последних 6-7 лет. Нравится наличие в новостях кратких цитат из ФБ, твитов и т.д. футбольных людей, есть очень интересные интервью. На самом деле новости о "Динамо" узнаю только на "Динамомании". Развития и творческих успехов и расширять круг читателей постоянно, и, конечно, ещё много юбилеев впереди!


Дмитро Жила, Київ. Архитектор (зараз оператор БПЛА, ЗСУ)


Бажаю улюбленому динамівському ресурсу довгих років занудної констатації домінування ВКДК у світовому футболі


Олександр Журахівський, Київ. Ведучий, "Радіо Ера".

Не буду приховувати, для мене особисто, сайт "Динамоманія" входить до трійки тих, з яких починається інформаційний ранок. Напевне, для людини з "біло-синім" серцем інакше й бути не можна! Приємно, що за всі ці роки (невже вже 15?!) сайт не знижує рівень і залишається одним з найпрофесійніших у царині спорту! Зичу лише одного - творчої невгамовності!


Сергій Мельник, Бердянськ. Дизайнер. Розробник лого НСК "Олімпійський" та співрозробник лого "Динамо".

Від щирого серця вітаю Євгена Сідаша та весь колектив улюбленого футбольного ресурсу "Динамоманії" з ювілеєм! Дякую за те, що 15 років готуєте для нас, читачів, актуальні матеріали. Бажаю вам нових творчих звершень, зростання вдячної аудиторії і цікавих друзів! : )


Володимир Мула, Київ. Журналіст


У непростих умовах рекламного інтернет-ринку "Динамоманія" не лише умудряється залишатися на плаву протягом тривалого часу, а я тішити читачів якісним оперативним контентом. Спасибі Жені Сідашу та усій команді сайту за віддасть справі та цікавий проект! Успіху та побільше хостів вам!


Константин Нестеренко, Киев. ProSports Management


Дорогие друзья! От души поздравляю вас с юбилеем! Динамомания - это информативность, объективность и глубокий анализ происходящего не только в киевском "Динамо", но и во всем нашем футболе. Как результат, ваш сайт по праву занял ведущее место в украинском медиа пространстве. Так держать!


Юрий Нечаев, Киев. Начальник команды "Динамо" U-21


Читаю сайт лет 7-8. Интересно. Читаю регулярно. Побольше объективной информации, и если это даже слухи, пусть будут ближе к правде :). Успехов, процветания, побольше читателей!


Алишер Никимбаев, Абу-Даби. Футбольный консультант.


Поздравляя сайт Динамомания с днем рождения, хочу для начала перенестись в 2001 год. Тогда киевское «Динамо» имело огромную армию болельщиков в Узбекистане, благодаря Максиму Шацких. Сама эта армия была достаточно большой еще со времен единого чемпионата, но с лета 1999 года, когда Максим перешел в «Динамо», армия выросла в разы. И тогда Динамомания была редким источником эксклюзивной информации о Максиме и о его клубе. Все новости – и не только официальные – мы получали от Жени и его команды, работавшей оперативно.


Времена изменились. Шацких уже закончил карьеру игрока, но продолжает работать в «Динамо». У сайта Динамомания появились многочисленные конкуренты. Но привязанность узбекистанцев к клубу и к этому сайту с годами не стала меньше.

С днем рождения, Динамомания! Самые сердечные поздравления, Женя!


Alvaro Ramos, Sao Paulo (Brazil). Guide at Morumbi stadium (Sao Paulo FC).

It was a pleasure to meet you here at Morumbi Stadium during the World Cup in Brazil (2014)! Congratulations for these 15 years of the website, and I wish you have a lot more to come in the next years. Be always very welcome to our stadium and to our country as well. See you! Cheers from Brazil.


Александр Сидоренко (ФОЗЗИ), Киев/Харьков. Музыкант, телеведущий, писатель, журналист. ТНМК/ФК "Маэстро"


Слежу, читаю, желаю больше инсайдов и дорогой рекламы, которая не будет выпрыгивать на каждом клике=)


Миша Смоловой, Киев. Маркетолог. Автор слогана сборной Украины на ЕВРО-2016.


Знаю многих, кто начинает свой день с новостной ленты "Динамомании". И уже далеко не первый год. "Динамомания" не только отличный агрегатор всех мало-мальски связанных с "Динамо" новостей, но и ключевых событий мирового футбола. 15 лет - это солидный рубеж для ресурса. Сколько помню интернет дома, столько помню и "Динамоманию". Поэтому хочется пожелать, чтоб равенство понятия "интернет + Динамо = Dynamomania.com" не утратило свою актуальность. Стремиться всегда есть куда, развиваться тоже. Новых вам интересных форматов, проектов и идей. Критика всегда была, есть и будет. Точно так же, как всегда будут те, кому ваша работа нужна и кто не представляет себе и дня без посещения любимой закладки!


Виктор Хаит, Киев. Ресторатор, болельщик "Динамо" с 40-летним стажем.

Спасибо за сайт. Всегда оперативно, интересно и объективно. Так держать!!! Побольше посетителей, читателей и рекламодателей.


Андрей Шахов, Киев. Заместитель главного редактора журнала "Футбол", комментатор телеканалов "Спорт 1" и "Спорт 2"

Есть настольные книги, а сейчас в моду входят "настольные сайты". Для меня "Динамомания" - один из таких. Не бывает дня, чтоб я туда не зашел раза три, а то и больше в поиске каких-то новостей о "Динамо" и не только о нем. Я рад поздравить любимый сайт о любимом клубе с юбилеем и пожелать ему еще большей популярности, еще большего признания. И вместе с ним надеюсь получать шикарные подарки от тех, кому он и посвящается. И не только в ближайший вторник, но и как можно чаще.


Алексей Щербак, Днепропетровск. Создатель и редактор веб-сайта "Летопись украинского футбола"


С трудом осознаю, как давно это было. 15 лет... "Динамомания" начиналась почти что на моих глазах и до сих пор остается для меня самым информативным сайтом о наиболее титулованном клубе Украины. Всегда свежие новости, сведения и предположения в нейтральном изложении, отзывчивая, общительная и дружелюбная команда администраторов. Поздравляю всех причастных к сайту, желаю дальнейших успехов. Оставайтесь, какими вы есть, сохраняйте свою энергичность, активность и бодрость духа!

От всего сердца поздравляю Вас! Успехов и только вперёд !! Жду когда будет предложение в iOS , катастрофически неудобно и реклама просто невыносима, возможно только я с телефона захожу , иза этого стал реже посещать сайт.
Почитав поздоровлення, що сказати - якщо такі ЛЮДИ називають Вас кращим і улюбленим ресурсом - це найкраща оцінка Вашої роботи. З 15-літтям і щоб наш клуб приносив лише добрі новини !!!
Поздравляю.
но больше всего мне нравиться сейчас у вас, так это дефчонки фортуновские...
Поздравляю!
Добавили б функцию, чтоб было видно КТО поставил плюс или минус) А так отличный сайт, помню еще тот диза
Сайт выгодно выделяется среди конкурентов отсутствием откровенной желтизны. В то же время, есть претензии к редакционной политике в отношении посетителей. В любом случае, поздравления, удачи и развития!
Є куди рости, але це перший сайт, куди я заходжу подивитись футбольні новини, і новини про Динамо. Вітаю і удачі вам!!!
Зростайте і розвивайтесь, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому!
Поздравляю!

Лучший динамовский сайт для меня.
Поздравляю! :) сайт #1 для меня