19 серпня 2016 10:03
6

Сергей КОВАЛЕЦ: "У "Динамо" есть проблемы с составом"

Напередодні домашнього поєдинку «Динамо» з луцькою «Волинню» в якості експерта виступив екс-півзахисник нашої команди Сергій Ковалець, який в 2003-2004 роках захищав кольори лучан:


- Вважаю, в цьому матчі буде фаворитом «Динамо», яке грає на своєму полі в Києві і веде підготовку до матчів Ліги чемпіонів. За складом і організацією гри кияни перевершують суперника. Проблеми «Волині» всім відомі. Через заборону на трансфери, у них грають молоді футболісти, власні вихованці. У цьому протистоянні я б ставив на динамівців.


- «Динамо» перемоги з кожним туром даються складніше і складніше, з чим це пов'язано, на ваш погляд?


- Проти лідерів і фаворитів нашого чемпіонату (я маю на увазі «Динамо» і «Шахтар») всі суперники грають від оборони, компактно. Розкривати їх захист складно, адже у команд присутня велика мотивація. У Києві на «Олімпійському» опоненти прагнуть показати себе з хорошого боку. Плюс, у «Динамо» також є проблеми зі складом - це підтверджує і головний тренер. В першу чергу це травми лідерів - Хачеріді, Віди, мікротравма Ярмоленка. Тому не дивно, що перемоги даються непросто, але головне - що вони є, адже від цього безпосередньо залежить психологічний стан команди. Може, гра киян моментами не виразна, але, напевно, це тому, що тренерський штаб підводить команду в оптимальній формі до Ліги чемпіонів - це всі розуміють. Перш за все, потрібно поберегти здоров'я футболістів, особливо, лідерів, щоб вони були готові в найкращій формі. Хоча, чемпіонат України - це теж важливе змагання.


- Що може «Волинь» протиставити «Динамо»? Яку тактику, на ваш погляд, виберуть підопічні Віталія Кварцяного?


- Зараз у багатьох клубах проявити себе в основному складі отримали шанс молоді футболісти. Вони можуть грати у дорослий футбол на рівні української Прем'єр-ліги. Це сталося зовсім недавно - ще два роки тому в українському футболі було багато легіонерів

середнього і навіть слабкого рівня. Тепер нашим молодим хлопцям потрібно дати час використати свій шанс, звичайно, не забуваючи при цьому і про результат, за який відповідає тренер. Говорячи, про лучан, в їх складі багато вихованців волинського футболу - у них буде велика мотивація, це проявиться у великій кількості боротьби на полі. Звісно, тренерський штаб «Волині» постарається зіграти вдало.


у динамо проблемы в игре -каждый год зачем напрягаться и играть для своих болельщиков если можно и потихоньку
Проблема в построении игры и очень низким темпе, а не в игроках. Быстрее нужно мячик катать.
У Динамо большая проблема - это центр поля,нету игроков кто в центре поля будет созидать атаки.В центр поля надо парочку креативных игроков с виденьем поля,точностью передачи и скоростью( НЕ лепите только сюда этих буратин типо Сидорчуков,Рыбалок и ижи с ними)
ИМХО
У Динамо есть проблема с тренером.
Сховати
Roman, у нас проблемы с такими как вы "болельщиками"... Вы до сих пор неверное верите в то что Ярмоленко бойкотировал матч... Вы хоть когда нибудь команду поддержываете?
Roman 19 августа 2016 10:15,
Ребров выиграл два чемпионата, Кубок и Суперкубок Украины. Далеко не все его предшественники достигали подобный результат! Тем более, что именно Ребров выгнал Луческу из Украины.
P.S. А то, что мелькает в вашей аватарке юыло актуально несколько лет назад, а сегодня выглядит цинично и провокационно, по отношению к тем гражданам Украины, которые по прежнему украинцы. но вынуждены там оставаться!