2 червня 2012 22:11
32

Гончаренко может возглавить "Карпаты"

Наймолодший наставник в історії групового етапу Ліги чемпіонів – Віктор Гончаренко з «БАТЕ» – може переїхати до Львова.

Головного тренера білоруського «БАТЕ» Віктора Гончаренка селекціонери львівських «Карпат» «ведуть» уже більше, ніж півроку. Неофіційні джерела натякали на таку можливість уже давно, відразу після відходу Олега Кононова, його прізвище згадували й обізнані фанати львівської команди на «карпатівських» інтернет-форумах, про це коротко писала і «СПОРТИВКА» – однак чомусь ніхто серйозно не сприймав такого варіанту.

І поки народ товкмачить про якогось загадкового іспанця та про гіпотетичні українські кандидатури, Віктор Гончаренко вже відсотків на 86 домовився з «Карпатами». Можливо, його приїзд до Львова відбувся б і раніше, однак карти сплутали останні чутки про те, що наставником «БАТЕ» активно зацікавилося російське «ЦСКА». Однак тепер, коли у москвичів це питання вже закрили, дорога до Львова для ще одного білоруса відкрита.

Логіку керівників «Карпат» зрозуміти легко. Приклад Олега Кононова показує, що можна сміливо ставити й на маловідомих і недосвідчених, і вони за менші гроші досягнуть більшого результату, ніж імениті тренери. Тому, мабуть, вирішили не видумувати велосипеда, а зробити ще один реверанс у бік ближнього зарубіжжя. Тобто двічі в одну річку з білоруськими фахівцями…

Щоправда, всі крапки над «і» у питанні тренерства Віктора Гончаренка у «Карпатах» ще не поставлено. Кажуть, що білорус дав лише попередню згоду, так би мовити, з можливістю відступу, та й деталі і нюанси такого переходу все ще уточнюють. Інформацію про контакти з Віктором Гончаренком тримають під грифом «таємно», та все ж не виключено, що вже у неділю, 3-го червня, коли «Карпати» зберуться на перший тренувальний збір після літньої відпустки, футболістам представлять нового головного тренера.

За матеріалами газети "Спортивка" 

Был бы я Президентом, пригласил бы Гончаренко в Динамо. А Семина В.П. отправил в отставку.
Сховати
если уж из белорусов смотреть, то Кучук более предпочтительный вариант. с УПЛ знаком.лучший тренер Украины 11/12. Гончаренко нигде кроме как в батэ не тренировал (при этом не имея конкурентов во внутреннем чемпионате, и попадая в ЛЧ благодаря "пути чемпионов") хотя все эти разговоры от "любви" к Семину
Сховати
а чего не Кононов ? Тот больше наш чемпионат знает...хотя ты прав, это все от "любви" к Иудушки...
Как-то слабо верится, только недавно числился в претендентах у ЦСКА, а тут такое понижение. Хотя, как известно: бабосы решают все вопросы. А хороший тренер Карпатам действительно нужен позарез.
Сховати
Гинер сказал что Слуцкий остаётся.
Сховати
Я имел ввиду, до того как стало известно, что Слуцкий остается.
мені здається, що 86% дуже оптимістичний варіант. Максимум на 84%
Сховати
Не велика разница;)
Гончаренко в Динамо, Лужного в Карпаты, Семина фтопку...
Сховати
Присоединяюсь!
Пусть пока в УПЛ обкатается, а там уже посмотрим.
Сховати
Разумно, но только в том плане, что пусть пока притрётся к этому гадюшнику:) А обкатку он прошёл достаточно хорошую - саму Лигу Чемпионов!!!
Сховати
Ну это и имеется введу!:)
какой такой специалист? это же не гвардиола
Сховати
Ты футболом только вчера стал интересоваться?Гугл тебе в помощь.
Так и Карпаты - далеко не Барса ;))
Не плохое развитие событий!Такой бы специалист не помешал бы нашему чемпу.Но если честно то слабо верится...
Если бы не Дыминский - мог бы команду Лужный взять и до ума довести ,мне кажется