6 травня 2024 19:11

"Це може бути проблемою для "Динамо". Журналіст поділився очікуваннями від матчу киян проти "Шахтаря"

Журналіст Ігор Циганик поділився очікуваннями від матчу «Шахтар» – «Динамо».


«Ви знаєте, «Шахтар» виглядає перфектно. Справді класно виглядає, не так, як на початку весняної частини, коли команда не змогла переграти «Олександрію». Так воно було дуже непереконливо: там 3 очки, там суддя свиснув, там гол забили «Кривбасу», там пенальті поставили. І так потрохи команда через ігри набрала форму. Я вважаю, що зі зими команда вийшла неготовою, але зараз виглядає дуже цікаво.


Щодо «Динамо», то в мене таке враження, що воно таке куражне. От «Динамо» якщо ловить кураж… Вони зловили кураж у другому таймі поєдинку проти «Вереса» – забили. Зловили кураж у другому таймі проти «Колоса» – погнали, пішло, все склалося. Але, якщо говорити відверто, то я все-таки вбачаю, що певна перевага у «Шахтаря» є.


«Шахтар» може спокійно грати, тому що у нього «плюс 4». Це достатньо суттєвий гандикап для команди Маріно Пушича. Навіть програш не спричинює трагедії, адже далі виграєш 2 матчі поспіль – і стаєш чемпіоном. Жодних проблем. Найголовніше, що «Шахтар» може виграти ці два поєдинки поспіль, незважаючи на те, що там непрості поєдинки з «Дніпром-1» та «Полісся».


Для того «Динамо», яке зараз є, якщо програш – то «Шахтар» чемпіон. Це може бути такою проблемою для «Динамо». Я не хочу робити прогнози. Мені «Шахтар» подобається, так як він зараз набрав форму. Але мені й «Динамо» подобається. Якщо кияни впіймають кураж, то може бути достатньо цікаво. Але, думаю, що матиме перевагу «Шахтар», тому що над ним не тяжіє цей момент поразки. 4 очки – це все-таки великий гандикап», – сказав Циганик.