14 квітня 2012 21:30
18

"Металлист" и "Ильичевец" голов друг другу не забили

Матчем в Харькове завершилась субботняя программа игр 27-го тура украинской премьер-лиги. На протяжении встречи с гостями из Мариуполя местный "Металлист" владел заметным игровым преимуществом, но взятие ворот "Ильичёвца" хозяева так и не отпраздновали. Противостояние клубов восточной Украины завершилось нулевой ничьей.

Украина. Премьер-лига
27-й тур

"Металлист" – "Ильичёвец" – 0:0
Предупреждения: Вильягра, 23; Тайсон, 90+3 – Ищенко, 51; Кожанов, 57; Тищенко, 90; Худжамов, 90+6.
Читаю:" металл. грав в півноги..." Може я щось не то дивився? Та нормально вони грали! Темп,постійна націленність на ворота до останньої хвилини..Да,не везло з завершенням. Можливо десь одноманітні атаки в кінці. Дай Бог,щоб з кротами так "погано" грали! Це при тому,що їм вже нічого не потрібно і могли основу в відпустку відправити!
а есть варианты по игре? чемп им. ахметова. какие там команды перволиговские из донецкого края заменят оболонь и карпаты?
Сховати
Карпаты не вылетят.
Сховати
Вылетит Оболонь (скупиться не надо, през!) и Александрия. Но тут Лавренко такое напорол... И Буряк - тренер не кризисный, и команда при Шаране играла. "Не хочу пить валидол во время матча!" Так вложи ещё 10 лимонов и не будешь его пить. Нашёл, когда всю команду шерстить! Чёрт его знает, неужели простейшие вещи в футболе для бизнесменов не доходят?
Сховати
супер порада:) бюджет Олександрії близько 5 міліонів, Оболоні також близько 5, Карпат 10 міліонів - доларів ... Вложити 10 міліонів і не пити валідол:) А де вони їх взяти ?:)
Сховати
Ну тут, уважаемый Solomir, надо выбирать. Или первая лига, или вкладывать.
Сховати
Питання було де взяти ? В Лавренка та Слободяна немає 10 ліміонів які вони можуть додати ... Димінський міг би але не хоче, ...
Команда играла при Шаране ровно один тайм - первый с Таврией дома. Выездные матчи это просто атас. Игра с Александрией была ужасна тоже, ведь соперник крайне слаб, а Карпаты смотрелись как раз на уровне гостей, как второлиговая команда. Бюджет у Карпат неизвестен, но очевидно, что он ничтожен по сравнению с тем, что вкладывает Днепр и Металлист, с которыми Карпаты якобы хотят тягаться. Будет хотя бы 20-25 млн евро бюджета - сразу пойдут дела, а так - извините, стабильное место в середине, к которому полагаются взлеты как год назад и провалы, как в этом.
Сховати
бюджет Карпат за різними джерелами складає від 7 до 9 міліонів Евро (якщо ви вже в Евро рахуєте), Карпати двічі завершували сезон на 5 місці, минулого і позаминулого року, а тягались за рахунок ТРЕНЕРА, який з гравців першої ліги зробив команду в цілому, та гравці особисто спрогресували з ним на вищий рівень. 25 Евро бюджету - це вже занад-то як для Димінського буде, тай загалом навіщо ? Потрібно своїх гравців виховувати ! і тренерів ! Тоді можна досягати результату, звичайно з провалами, але залишись Кононон тренером Карпат - про виліт мова б не йшла, так місце 10-12, наступного сезону моглиб знову вистрелити і так далі. А тепер де тренера найти - тренера який погодиться працювати на тих фін. умовах які можуть запропонувати Карпати - ?
Сховати
У нас ни один клуб не выращивает своих игроков стабильно и с качеством, каким образом это вдруг начнут делать Карпаты? Бюджет в 20-25 млн евро должен быть для того, чтобы не было ситуаций как с Кожановым, Федецким и прочими, которые после одного-двух успешних сезонов за львовский клуб оказываются на контракте у Шахтеров и прочих Ильичевцев. Уверенность в исходе сезона в случае неотставки Кононова я не разделяю, хоть и понимание, что тренер он толковый, пользовался к тому же колоссальной любовью и уважением фанатов, как пожалуй ни один тренер в Украине не пользовался в последние лет 10.
Сховати
Ну наприклад, при Конанові розкрились таланти таких футболістів - Гірський, Голодюк, Худобяк, Ткачук, Мартинюк, Федецький, Кожанов, Ощипко. Так і треба вирощувати! Є ще три -чотири дуже перспективних молодих гравця, з якими треба працювати, але працювати має кваліфікований спеціаліст, бо в іншому випадку вони так і залишаться перспективними. Саме Кононов показав що вміє вести таку роботу з молодими гравцями, тому і була впевненість що Карпати при ньому не вилетять, так і залишав він команду на 12 місці якщо не помиляюсь. Такі ситуації як з Кожановим будуть завжди, бо Карпати не мають можливості платити гроші на рівні з Ахметовим, і не варто навіть пробувати, філософія клубу інша ... З Федецьким питання не грошах (не в ЗП), там інша ситуація. Я як львів'янин готовий до вильоту Карпат в першу лігу, і не бачу тут великої трагедії, можливо для нового витка розвитку клубу це в якісь мірі буде корисно. Потрібен ТРЕНЕР який буде будувати нову команду, з розуміння чого він хоче досягнути.
Я, конечно, ситуацию Карпат изнутри не знаю. Но судя по постоянным скандалам, там вовсю процветает чёрная касса. Представь, ты подписываешь договор на 100 тысяч, тебе доплачивают из чёрного нала ещё 200. А потом Дыминский взял и не заплатил! Наш Solomir наверно больше знает. А вот насчёт Александрии... Там в команде было очень много недовольных Шараном. И радовались, когда его "ушли". А когда пришёл Буряк - у них одно слово "бардак". Ещё и в рифму получилось. Но вот ситуацию с Александрией я знаю чуть-чуть "изнутри"
Сховати
Таці цифри в Карпатах не фігурують, ...
Сховати
Ну, Solomir, я ж сразу сказал, что изнутри ситуацию не знаю. Жаль Карпаты! Какая команда! Именно команда! У нас такая только Ворскла. Никакие "Металлурги" им в подмётки не годятся.
Сховати
Я також не знаю, наскільки в Карпатах практикують чорні та білі ЗП. Але я знаю скільки гравці отримують загалом, це від 20 до 80 тисяч в місяць для основного складу, максимальна сумма трансферу за останні три роки це 150.000 Евро, решта або вільні агенти або оренда. Все трималось на Конанові, наприклад - Худобяк навіть в першій лізі не був основним гравцем Карпат, до Кононова, а хто знав Федецького (який опорним був) та Кожанова - до Кононова ? А при цьому тренері ця тріка попала дот збірної України, з посередніх нікому не потрібних гравців Кононов виростив хороших майстрів. На мою думку Федецькому взагалі немає рівних серед українців на своїй позиції, чому? Бо він сучасний гравець флангу, який легко може при нагоді під час гри закрити позицію правого півзахисника, ба навіть нападника ... Взагалі він може посперечатись тут з Вільягрою, який зараз кращий латераль в чемпіонаті. А розвалились Карпати, бо літом через конфлітк з Шахтарем пішов Кожанов( і через ЗП, бо Карпати платили йому 20 тисяч в місяць, а в Маріуполі в нього в 4 рази більша ЗП) через той же конфлікт не грав перших три тури Федецький. Кузнецов який був стовпом нападу при Кононові побив горшки з Димінським, а Зеньов лівий нападник травмувався - Ось і вся лінія нападу була розвалена, що для Карпат виявилось над-то важкою втратою.
Сховати
Почему в таком случае Кононов ушел? Он ведь ушел сам, хотя должен был понимать и знать обьективные причины неудач, а значит не посыпать голову пеплом. Мне нравится как ведет себя сейчас Слуцкий в ЦСКА, который в этом году демонстрирует крайне печальные результаты по ряду причин. Слуцкий прекрасно все понимает, почему так происходит, и продолжает спокойно дальше работать, без нервов, хотя давление со стороны болельщиков, которым надо все и сразу, растет. В случае с Кононовым такого давления не было, команду критиковали, но сказать, что Олега выгоняли - нет. Стало быть, он сам не разобрался. Или я что-то упустил/не понял? И еще. На данный момент, по-твоему, есть вероятность его возвращения, и если да, целесообразна ли она?
Интересно, счет по игре, или МХ слил арендовцам?
Сховати
Металіст грав в пів ноги, ну можливо не пів ноги, але на відсотків 60-70 своїх можливостей, при цьому створив 5-6 моментів, не забив, Маріуполь за центр поля переходив лічені рази ... Ну мотивувати зараз Металіст грати на 100 % напевне не можливо, грають в задоволеня, і десь на завершення атакуючих дій - концентрації не вистарчає.