Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 76
Коментарі по темі:
Слишком оптимистично.
Показати
Это хорошо или плохо?
Не могу себе представить эту связку! По причине вечно травмированого первого, отсутствия в нашей команде второго. И откуда вы взяли, что Таргамадзе Порту заберёт? У меня лично очень большие сомнения на этот счёт. Скорей всего агент и пустил эту утку, чтобы такие команды как Динамо обратили внимание на него. Насколько я знаю только Таврия и Карпаты интересуються им на полном серьёзе. А всё остальное ПШИК!!!!
Показати
Не знаю кто заберет Таргамадзе, но уверен на 100% в том, что для Динамо это был бы очень полезный игрок. Да и грузины вроде неплохо адаптируются в Динамо ))
Заговорили все, в первую очередь, потому что заговорил сам Роман. Два года назад, почему -то он не вспоминал о своих корнях. А в Польше, и в Турции федерация не бегает за футболистами уже с готовыми документами с просьбой поиграть за сборную. Такого нет ни в одной стране мира!!!!
Показати
По перше саме так і робить федерація Турції та інші це можна назвати "бігати" за футболістом а можна і відстоювання інтересів збірної зберігаючи своїх футболістів в інших чемпіонатах для своеї збірної ... більше того вони це роблять ще коли хлопцям по 16-17 років а не як у нас коли вже 23 роки і нічого не робилось 6-7 років нашою федерацією, по друге про нього говорили і заговорили два !!! роки назад тільки тоді ця інформація не мала такого розголосу, поцікавтесь на конференції Віктора Вацка який давно веде матчі бундес лігі від коли знають про Нойштедтера!
В первую очередь заинтересован должен быть сам игрок. Объясните мне ФФУ должна заставить игрока поменять гражданство?
Показати
Ви перечитуйте будь ласка те що я вам пишу:-) ФФУ повинно створити умови а саме підготувати йому документи (чи допомогти з документами) оскільки як вже вище сказав в законодавстві Німеччини є багато нюансів щодо подвійного громадянства, далі гравець запрошується до збірної якщо не хоче тоді проблема в ньому а не навпаки, перепрошую цим займаються всі вище написані федерації футболу Туреччини, Сербії, Польші і так далі в нашої ФФУ обов"зків немає :-) Те що такий гравець існує відомо вже роки зо два !!! Чому питання постало тільки зараз вірніше розголосу набуло, напевне ж не Нойштедтер проплатив українські друковані видання чи канали ТВ для цього, і чому два роки від ФФУ нічого не було чутно на цю тему? Аж поки не заговорили всі, дуже вигідна позиція нічого не робити і в ні чому не бути винними :-)
А что, по -вашему, ФФУ должна была сделать? Человек просто захотел на Евро засветится, сборная ему по боку была.
Показати
В першу чергу ФФУ повинно відслідковувати всіх наших хлопців які грають в інших чемпіонатах і запрошувати до лав своеї збіної, так як це роблять Туреччина, Сербія, Хорватія і так далі.... В данному випадку Нойштедтер може залишатись громадянином Німеччини (як людина що віїхала на постійне місце проживання до Німеччини, а перший паспорт в нього може бути українським), це дозволено законодавством Німеччини, звичайно для цього потрібні компетентні юристи (як в вище зазначених країнах), і ще одне це Україна має виявляти зацікавленність (а саме ФФУ) в гравцях-(ців) такого рівня не залежно від проведення Евро чи ЧС ...
По большому счёту он прав! Раздражение вызывают не его слова, а тот факт, что он крот! НО с такой игрой, мы растеряем очки, рано или поздно! Везти перестанет- всё туши свет!
Показати
нам ОЧЕНЬ везло в домашнем матче с Металлистом и Кротами )) ну просто везунчики :)
Очень, например, много фарта у ДК было в матчах с шахтой, например.
А это кстати, не первый раз. Везде бардак.
Показати
А когда еще такое было,я что-то не припомню? Но если это так то Суркис просто обязан уходить в отставку иначе Динамо потеряет много болельщиков, ну как минимум тех кто в Харьков поехал.
Коментарі по темі:
Да уж. Не только в футбол разучились играть, но и шутки шутить. Больше смахивает на тупой американский юмор. Наш отличался тонкостью, что ли.
Показати
как СаШо угорал))))))))))
полностью согласен.. Юмор был туповат, как минимум.
Хорошо, что хоть кому -то хорошо)))))
Показати
)))
Коментарі по темі:
Да уж, боялся, что от обороны будут играть с Металлистом, но то, что с Бешикташом, даже в голову не могло прийти.
Показати
так и будет, с Металлом тоже отыграем вторым номером, не удивлюсь если в основе выйдет Нинкович...
No results found.