Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 14
Серега, Я розумію, що ти мабуть фанат Динамо! Певна доля максималізму, все таке... Сам таким був колись. Порву за Динамо всіх на клаптя:) Так? Але потрібно дивитися глибше! Були б ті чемпіонства при здорових суперниках? Якщо тобі, стоячи спиною і скандуючи - пофіг, що твориться на полі і головне р- результат, то основній масі вболівальників потрібна сама гра, видовище! І от індикатором цієї гри є заповнення наших стадіонів. Потрібно дивитися правді в очі - ми підтримуємо горлянкою і душею команду, але без 80% кузьми на стадіонах - наша команда грає при пустих трибунах, як би ми не заряжали! Дивуюсь, що ти не написав про 16 років:) І тут потрібно брати до уваги, що є в Динамо фанати, що бачили Динамо більш як 16 років і є матеріал з яким можна порівнювати. Дуже погано на душі зізнаватися собі, що так як зараз грає Динамо, а грає погано, твій клуб ще ніколи так не грав!
Показати
Атаман Зелений, "Дуже погано на душі зізнаватися собі, що так як зараз грає Динамо, а грає погано, твій клуб ще ніколи так не грав! " Це занадто категоричне твердження. Навіть при Лобановському бували періоди, коли Динамо грало ще гірше. Навіть від геніальної людини неможливо вимагати, щоб вона постійно була у блискучій формі і весь час продукувала щось шедевральне. А що вже казати про команду, де два десятки людей?
Атаман Зелений, В ЛЧ і ЛЄ теж не здорові суперники? Порту переїхав до Львова? Курченко купив Евертон?
ZiZou, Можна зустрічне питання? От ти все правильно написав, але!!! Яка в нас альтернатива олігархам? До речі, в тій же Англії теж олігархи, тільки зарубіжні. І теж інколи чудять, але то якось не впливає на підготовку власної молоді і залучення молоді з "третіх" країн. Якщо помріяти, що клуби переходять на самоокупність. Що буде? Десь по типу Естонії, тільки гірше. Ми не здатні платити за квитки щоб клуби мали достойних гравців. Реклама, ТВ - це теж не на найвищому рівні. Ми елементарно не ходим на стадіони! Тож, вважаю, що оздоровлення нашого футболу можливе через роки і роки. А зараз, без олігархів, ні туди і ні сюди. На превеликий жаль.
Показати
Атаман Зелений, разница олигархов в том, каким способом они деньги зарабатывают.
Результат Сергію!!! Де результат???!!!
Нічого іспанського не бачу в грі Динамо, навіть приблизно!
Показати
Атаман Зелений, Чемпионы, Обладатели кубка, 1/8 ЛЧ в первый же год, первое место в чемпионате на данный момент. Еще нужны результаты?
Атаман Зелений, результат не виден? 1 чемпионство из 1 возможного, 2 кубка из двух возможных
1/4 ЛЕ, 1/8 ЛЧ! нет результата?
игра не стабильна. но это не дело короткого промежутка, нужно время! а пока есть титулы и т.д. игру можно потерпеть, у нас слишком долго бедлам творился и скотилось все до 4-го места! и что бы изменить все нужно времени немного
Здоровий стьоб з нездорової гри! Вацко правий!
Але до Віктора питання - навіщо влаштовувати той стьоб, коли він перший кричав, що Фоменко заслужив.
На динамоманії хтось в блозі був розклав Фоменка на гвинтики. Я навіть скопіював той опус-пророкування. Тож виходить, що там все справджується...
Не знаю, так ніхто не вчинить, але будь моя воля - віддав би збірну Маркевичу, поки ще зовсім не пізно. Але, гірше точно не буде!
Показати
Атаман Зелений, і я за те щоби Маркевич був тренером збірної.
No results found.