Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 14
Ваня! Давай ти на півтора роки зганяєш в АТО, а потім про це поговорим. Чи рідного когось відправ! Задовбали вже підвальні ці "експерти"
Показати
Атаман Зелений, Да его бы хотя-бы на полтора дня в госпиталь к раненым с АТО,думаю по другому-бы запел потом!
А що такого сказав Хацкевич? Чи нафіг воно потрібно знати читачу?
Показати
Атаман Зелений, для особо ленивых есть такие классные штуки на сайте как хештеги, клацнув по которым можно найти все новости с хацкевичем к примеру, и прочитать что же сказал Хацкевич!
Атаман Зелений, вот его слова-
«Мнение болельщиков пусть останется при болельщиках. Сильно оно нас не беспокоит. Реабилитироваться? За что? За игру, за результат? Я не понимаю.
Команда играет так, как ей позволяет соперник. Атакующий футбол это будет или оборонительный, увидите завтра. Футбол — игра, в которой важно забить на гол больше соперника»
Нехай нікого не в водить в оману назви наших суперників. В Італії ніколи дитячі та юнацькі команди грандів не були мега-монстрами. От хто-небудь чув про якісь звитяги юнацького чи молодіжного Мілану? Тож дуже корисна поїздка.
Показати
Атаман Зелений, Примавера Милан кубок Виареджо брал в 2014 году. Хотя пример неудачный) Милан щас во всех структурах давно переживает не лучшие времена.
Атаман Зелений, Примавера Милан кубок Виареджо брал в 2014 году. Хотя пример неудачный) Милан щас во всех структурах давно переживает не лучшие времена.
Тупий сєлєзень нехай там подавиться - кормілєц блін!
Показати
Атаман Зелений, Как вы можете так говорить о нем? Он просто пытается прокормить свою семью в это нелёгкое время :))) Вдруг жена машинку новую захочет за пару сотен тысяч баксов))
Серега, Все зрозуміло! Потратив час на елементарне невиховане стадне бидло:(
Показати
Атаман Зелений, оо дякую що ви це зрозуміли, бо я думав що не второпаєте що я на вас витрачаю свій час..
Серега, Головні досягнення - 0:3 від кротовника вдома! Коли таке було?! Порожні трибуни - це не показник відношення до команди з приводу її гри?
Юначе! Ви часом не вирішили, що приватизували право на Динамо Київ?
Критика, здорова критика потрібна завжди! Динамо - це не свята корова! Якщо тобі так завгодно - впору організовувати секту "Свідки Реброва". І за Динамо вболівають не тільки петардники які люблять себе в футболі більше ніж саме Динамо! Їм не важлива гра, важливе шоу на трибунах і хуліганство та будь-який сприятливий результат. За Динамо десятиліттями вболівають люди котрі віддали за команду купу здоров"я і не тільки. Тому, я радив би тобі бути трохи зваженим і поважати колег, та й людей взагалі. Тому, сподіваюсь витратив час не марно. Всього найкращого!
Показати
Атаман Зелений, слухай юначе, а якого ти мені тут втираєш свої 0-3? коли у команду було перенавантаження!?
з якого ти ... вирішив що ви обсиральники команди можете це робити?! чого ж ви такі розумні не там?! і не тренуєте команди?! чи тільки на дивані писати які всі хрінові а я бляха муха експерт тут всіх нафіг я буду рулити.

отже попустіться і не заважайте вболівати за улюблений клуб! тимбільше який радує останні два роки, можливо не завжди яскравою грою але результатом! і на це є свої причини! про які вже багато писали! але у когось мало мізків щоб їх зрозуміти
Серега, Приклад того, де я срав на команду й тренера??? І взагалі - що то за вирази? Проблеми з вихованням?
Показати
Атаман Зелений, а в комментах не видно де понос на команду? досягнень команди за цей період мало?
Окрім трьох ігор з Пору (на повному спаді команда й лихорадить до цього часу) з Евертоном і Генгамом можеш щось яскраве пригадати? Особисто мені все затьмарює сором за гру з ненависними крото-сепарами! І якщо за місяць команда не побіжить - вже страшно й подумати, що нас чекає у львові. Тож всі ці анекдоти про Курченка якось тут не в тему.
Показати
Атаман Зелений, срати на команду і тренера не в тему! результат є і це головне!
Smelly, Тоді не було результату, але команда мала якісь проблиски футболу! ТОж про пам"ять давай не будемо. От мене цікавить - в чому той скелет? В тому, що декілька гравців влітку підуть і який буде скелет? Морозюк, Петрович? З попавшим в яму Порту перемога - і все? Що суб"єктивно? Суб"єктивно те, що команда не рухається, те, що не має передач, не має розрізних передач, те, що вертикально команда не грає, тільки поперек, те, що не відомо як формується основний склад. Хоч, по словам Реброва в нього вся заявка - основний склад. Мабуть тому він не знає кого вибрати в 11-тку.
Показати
Атаман Зелений, Давайте по порядку. Коли були проблиски гри? У чому Ви їх бачили у тих періодах, які я описав? Я там не бачив жодних проблисків гри, була тягомотина.
Скелет у тому, що команда майже 2 роки не шарахається зі сторони в сторону, а відпрацьовує певну схему. І ця схема в залежності від наявності гравців - показує кращий чи гірший результат. А відхід якісних футболістів у наших умовах є зрозумілим, як для нас, так і для тренерів.
А суб'єктивне - те, що кожен бачить ситуацію по своєму. У Вас і Порту у ямі (який пере цим небезуспішно грав як на домашній арені так і в ЛЧ), і склад формується незрозуміло, і катають тільки поперек.
Africanda-S, Ні! Не було таких періодів при Лобановському! Там в команді завжди бачились якісь світлі промінчики. Навіть на початку 80-х, коли Динамо займало 10 місце в совкочемпі!
Показати
Атаман Зелений, Дуже коротка память!!!! Як мінімум в другий прихід Сьоміна, період перед відходом Газаєва і майже весь Блохінівський період на полі були муки. Та й при Михайличенку/Демяненку я б не сказа, що ми грали краще. Але зараз, особисто я бачу скелет, і коли все ок зі складом (наприклад матч з Порту на виїзді) у нас виходить непогана гра. А все решта - це субєктивно.
No results found.