Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 94
Що ж тоді сталося з Гвардіолою, після вльоту Реалу, якщо Григорчук обкакався? Все просто: Чорноморець підсів, 2.05 - важка гра з Металістом. Динамо тур пропускало і від 27.04. відпочивало і готувалось до півфіналу. Плюс вливання пілюлєй від ІМСа перед грою. Ось і рецепт. Але, якщо дивитись в корінь, після програшів ні Гвардіола, ні Григорчук гіршими фахівцями не стали, принаймні для мене.
Показати
Ну вы и сравнили. Григорчук-специалист уровня ЧО, не больше .
Я :) Чорноморець перед початком 2 кола покинуло 10! гравців, більшість з основи. Команда грає в півфіналі кубка України, займає 5 місце в чемпіонаті і має 21 пропущений м'яч (у нас 32). Ринкова вартість Чорноморця 17,3 млн. євро, Динамо - 129,5 млн. євро, а здобутки у команд практично одинакові. Григорчук з Чорноморця витиснув те ж саме, що і Блохін з Динамо, але з витратами у 7,6 раз меншими. Не варто судити по одній грі, Григорчук заслужив на шанс!
Показати
+
Напоминает шапкозакидательство осенью после 9-1 с МД. А Ташуев своей работой потом доказал, что является квалифицированным тренером (в отличии от нашего бывшего мегакоуча). А радоваться победой над нынешним ЧО и делать какие-то выводы по 1 игре глупо. Впрочем если бы Ребров крупно обыграл кротов я был за него.
Григорчук может и заслужил шанс, но при чем тут Динамо? Это что, экспериментальный клуб, трамплин для прыжков? Чего достиг Григорчук за свою карьеру? Хватит нам экспериментов. Нам нужен тренер с именем(!!!)Или пускай тогда Ребров экспериментирует!
Серце кров'ю обливається, а свідомість охоплює ненависть. Якщо є на форумі одесити, що в курсі ситуації, давайте картковий рахунок, допоможемо хоч фінансово. Герої не вмирають!
Показати
Просят кровь сдавать
Могу помочь передать в больницу, одессит.
Не дізнаємось, поки не спробуємо! Навіть, якщо забиватимо, як зараз, а пропускатимемо, як Чорноморець, можна боротись за зону ЛЧ. Але ж Суркіс..., казав, що спішити не буде, зі спеціалістами порадиться.... А з вибором в нього, самі знаєте, раз через три.
Показати
И когда он такое говорил???
Вмикай канал Футбол 2 і уважно дивись як "уровень Ворска,Волинь,Зоря но не Динамо Киев" переграє Металіст.
Показати
ну пусть даже так я спорить не буду но просто укринского тренера не хочеться уже на тренировали может не прав тогда извините
Вот в этом я тебя поддерживаю. Тут некоторые господа говорят, ну сколько можно украинских тренеров? Да просто набирали конспектчиков Лобановского, которые пыались привить Динамо игру 80 годов 20 века. В той же Зоре и Ворскле, я считаю, достойные украинские тренер высокой квавлификации. Про Григорчука, а особенно Маркевича я вообще молчу.
Львів (фінансова підтримка стадіону потрібна як повітря), Одеса, Київ, Дніпропетровськ, "Ювілейний" в Сумах (правда, не в курсі, який там стан), достойних місць вистачає. Фінал реально потрібно провести в іншому місці, поки "расєйськіх тєрарістів-сєпаратістів" не приведуть до тями. Не повинні вболівальники страждати через свавілля ідіотів. Ультрасам - респект за активну позицію, Ви справжні патріоти!
Показати
Львов уже запятнал свою репутацию перед УЕФА из-за кучки идиотов. Лучший вариант-Полтава.
Тим часом Чорноморець вириває перемогу в Луцьку 2-1 і лише -4 очка від Динамо. До речі, команда має 20 пропущених м'ячів в чемпіонаті (найменше!!!!!), у ДК вже 32! Вважаю Григорчука кращим тренером УПЛ 2013/14 рр. і реальним претендентом на пост ГТ Динамо. Чекаємо рішення ІМСа.
Показати
Також чекаю такого рішення.
Гра Мехмеді і Рафаеля фактично ставлять діагноз динамівському спортменеджменту і тренерському складу - профнепредатність.
Показати
и Черната убили,не отпустив вовремя
Якщо буде реальна пропозиція від Динамо, Григорчук переїде в Київ. Він азартний, амбіційний і це буде виклик усього його життя. Справа за Суркісом.
Показати
Так, справа тільки за Суркісом.
Коментарі по темі:
Ну-у, Луческу плентався в районі 16-18 місця з Брешією і Реджиною, 8 - з Інтером, але це не завадило йому 7 раз виграти чемпіонат України. Я в жодному випадку не агітую за перерахованих мною іноземних тренерів, адже хоч і вважаю їх кваліфікованими фахівцями, але не вірю в швидкий результат їхньої роботи в Україні (Рамос тому приклад). В теперішніх реаліях Григорчук реально саме те, що лікар прописав. Але, що там в ІМСа в голові, біда його знає.
Показати
Луческу брали в ШД після двох підряд чемпіонств в Туреччині з Галатасараєм і Бешикташем. Тому логіка там була. Ну і не варто забувати, що той ШД не котувався в Європі як нинішній ШД, тому вибір в Ахмєтова був не великий. Про ІМСа повністю згідний.
No results found.